ROSKILDE FESTIVAL HØJSKOLE LANCERER NYT FAG I LYD & LYS

PUBLICERET TORSDAG 29.9.2022

Ud over festivalen

Drømmer du om at få koncerter, events og kulturbegivenheder til at ske? I samarbejde med os lancerer Roskilde Festival Højskole nu et nyt fag i Lyd & lys fra januar 2023! 

Små som store liveproduktioner og events kræver indsigt og erfaring med eventteknik og -produktion. Danmark oplever en musik- og eventbranche i rivende udvikling hvad angår udtryk, teknik, faglighed, mangfoldighed og vilkår, og der er i den grad behov for fagligt funderede for lyd- og lysteknikere, av-teknikere, eventteknikere og sceneteknikere. Derfor tager vi, sammen med Roskilde Festival Højskole, dig under vingerne og ind i en verden af lyd og lys!

Uanset om du skal med dine kammeraters band på turné, om du er frivillig på et spillested eller bare er nysgerrig på en sjov, kreativ og praktisk branche inden for kunst og kultur med plads til alle, så er Lyd & lys en mulighed for dig.

På Lyd & lys er undervisningen en god blanding af teori og praksis – med fokus på det sidste. Du får oplevelsen af at planlægge og gennemføre lyd- og lysteknisk produktion som en del af et fagligt team i kunstnerisk samarbejde med artister og i professionelt samarbejde med ledere. Undervejs får du undervisning af professionelle lys-, lyd- og AV-teknikere med mange års erfaring fra festivaler, spillesteder, teatre og tours. Faste undervisere fra højskolen vil følge dig i din udvikling og dine mål.

Højskolen er eksamen- og karakterfri, men der garanteres, at hvis du knokler på, kommer du fra skolen med et bevis og et netværk, du kan bruge til noget. Du får både indsigt i fagets historiske og kulturelle udvikling og betydning – fra rockens fødsel over 60’erne og 70’erne eksperimenter til moderne, professionel kulturproduktion.

Drømmer du om en karriere inden for musik-, event- eller medieproduktion, så er faget Lyd & lys en oplagt mulighed for at afprøve og videreudvikle din nysgerrighed og få konkrete erfaringer.

Kontakt Roskilde Festival Højskole for at høre mere om Lyd & lys på +45 3132 5321