DEL DINE KLIMATANKER – OG VIND BILLET TIL RF24

PUBLICERET ONSDAG 10.5.2023

Aftryk
Hjælp os og en forsker med at blive klogere på klimaadfærd og festivalliv. Hvis du besvarer et spørgeskema og samtidig melder dig til at føre digital dagbog på årets festival, kan du vinde en partoutbillet til RF24.


Er du mellem 18 og 28 år, og skal du på Roskilde Festival i år som festivalgæst eller frivillig?

Så har vi brug for din hjælp til at blive klogere på festivalens effekt på unges klimaholdninger og -adfærd.

Sammen med en forsker fra University of Brighton vil vi undersøge, om festivaldeltagerne ændrer holdninger og adfærd i forhold til klima, natur og den grønne omstilling, når de tilbringer otte dage sammen under åben himmel på Roskilde Festival.

Sådan hjælper du: 
Det eneste, du skal gøre, er at besvare dette spørgeskema om dine holdninger til miljø, natur, klima og musikfestivaler.  

Hvis du vil hjælpe os endnu mere, kan du melde dig til at lave en digital dagbog med fotos og notater om dine oplevelser i løbet af Roskilde Festival 2023. 

Vi søger nemlig 10 festivaldeltagere til at føre dagbog på RF23.  
 
Hvis du besvarer spørgeskemaet og samtidig melder dig til at føre festivaldagbog, kan du vinde en partout-billet til Roskilde Festival 2024. Vi sætter i alt to billetter på højkant.  

Sidste frist for deltagelse er 10. juni 2023. 
 
Varige festivalforandringer 
Som festival har vi et ansvar for at bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Vi deltager i forskningsprojektet, fordi klimakrisen påvirker alle mennesker og især rammer den unge generation.  
 
Vi tror, at de tætte fællesskaber blandt deltagerne på Roskilde Festival netop har et potentiale til at skabe de nødvendige varige forandringer. Og det er netop det potentiale, som forskningsprojektet undersøger. 
 
Åben spørgeskema

Du kan læse mere om tankerne og formålet bag forskningsprojektet her.