TRE, TO, ET … ORANGE ORBIT ER I LUFTEN!

PUBLICERET FREDAG 3.2.2023

Ready for liftoff! Vi tager vores unikke festivalånd til nye højder med lanceringen af et digitalt festivalfællesskab, der inviterer til indflydelse, byder på eksklusive tilbud og gør ventetiden til sommerens helt store begivenhed en hel del sjovere.

Det nye digitale fællesskab hedder Orange Orbit, og det er i tæt kredsløb om alle de dele, der kendetegner Roskilde Festival – kærligheden til musikken og fællesskabet, uforglemmelige oplevelser og den gode sags tjeneste!

Et medlemskab af Orange Orbit koster 150 kroner om året (12,50 kroner om måneden) – det beløb går til vores velgørende formål, og medlemmer får indflydelse på, hvad støtten skal gå til.

Din opbakning til Orange Orbit giver dig også indflydelse til festivalens indhold, program og retning, og så får du adgang til overraskelser, backstagehistorier og helt særlige tilbud og muligheder.

Skal du ha' en forlomme?
Lad os bare folde dét ud – det med de eksklusive muligheder.

Når festen finder sted på Orange Scene, får du som medlem mulighed for pre-access til pit-armbånd. Altså kan du komme allerforrest til koncerter med stjernenavne som Kendrick LamarBlur, Tobias Rahim, Lil Nas X, Burna Boy og Kesi. Vi udlodder en begrænset mængde pit-armbånd til Orange Orbit-medlemmer, der får mulighed for at score to pit-armbånd – ét til dig og ét til en ven.

I dette orange fællesskab kan du også låse op for særlige playlister og musikanbefalinger sammensat af vores bookere samt insiderviden og rabatter. Og alt dette er kun begyndelsen!

Tilmeld dig Orange Orbit lige her, og mærk the orange feeling året rundt!