DIN GUIDE TIL ONSDAG

PUBLICERET TIRSDAG 27.6.2023

Velkommen til verdens bedste onsdag! I dag træder du omsider ind til den indre festivalplads, til Orange, Arena og alle de andre legendariske kringelkroge.

Derfor dedikerer vi dagens guide til nogle af de mest særegne og blide områder på festivalpladsen.

En park, du aldrig har set før

Mens du har brugt First Days på at gå på opdagelse, har den unge irske graffitikunstner Aches lagt sidste hånd på et kæmpestort, farverigt område ved staldene nær Arena. Det er det største værk af sin slags på den indre plads – faktisk er det nærmest blevet til en park. Sæt tid af til at på opdagelse i den eller slå et smut forbi, inden du skal høre Queens of the Stone Age, Rosalía eller nogle af de andre navne på Arena.

Inspirerende handelsområde

I Bazar-området finder du Do Good Market, et helt særligt handelsområde, hvor vi har inviteret nye og mindre iværksættere, kunstnere og designere ind. Så kig forbi og lad dig inspirere af de mange interessante iværksætterhistorier og nye og spændende varer. Du vil måske endda finde en helt unik ting at tage med hjem fra årets festival.

Oplev Jules Fischer & Josefine Opsahls queer-performance klokken 17.30 i dag eller klokken 12.30 på fredag på Platform.

24 karats øjenåbner

Et overflødighedshorn af kunstformer, der smelter sammen. Det finder du på Platform, der i år åbner med en sanselig queer-performance fra Jules Fischer og Josefine Opsahl og slutter lørdag nat med noget af det vildeste, du kan finde lige nu inden for dansk elektronisk musik. Ind i mellem finder du alt fra korværk og koreografier til koreanske strengeinstrumenter og højoktan-koncerter. Uanset hvad du oplever på Platform, kan du være sikker på, at der venter dig en 24 karats øjenåbner.

Omsorgsfulde oaser

Årets festival byder også på specialdesignede, omsorgsfulde oaser på indre plads. Glorias foyer har fået en kærlig og omfavnende omgang af Lise Haller Baggesen, der har omdannet den normalt så rå kulisse til et meditativt og blødt univers. Går du mod sydøst, finder du Maria Nørholm Ramouks teltlignende struktur, der er udformet i plantefarvede tekstiler med traditionelle symboler.

Du kan finde flere festivaloaser i denne guide.

Og her til sidst...

Vi har været mange sammen på camping. Om lidt er vi endnu flere sammen. Og vi skal alle kunne være her. Det betyder, at vi skal respektere frirummet, respektere hinanden og respektere miljøet. Det er det, vi kalder Orange Together.

Hvis du oplever grænseoverskridende eller diskriminerende adfærd, er det vigtigt, at du ved, hvad du skal gøre. Du kan læse om vores Actions Cards her.

Rigtig god festival! Og nu til dagens playliste.