KIND MOD KIND DK

Lokation
TBA
Show
Torsdag 4. juli 2024
Mere om kunstneren
Spotify
Instagram

Dansevenlig popfest med himmelstræbende ambitioner

"De kom, de så, de greb natten, og de sejrede". Soundvenue var mildest talt ikke i tvivl, da de hyldede Kind Mod Kinds optræden på Roskilde Festivals First Days i 2023 som en sand triumf.

De er ikke alene om at have omfavnet bandet, der med deres dansksprogede og følsomme rave-pop har betaget mange fans, siden de bragede ind på musikscenen med deres debut-EP i 2022. Siden er fulgt et samarbejde med den danske popdronning Medina på singlen "Love Isn’t Easy" – et samarbejde, der cementerer Kind Mod Kinds enestående evne til at forene hudløs inderlighed, melankoli, store omkvæd og clubbede elektroniske beats.

Selvom de kun har eksisteret som projekt i få år, er Kind Mod Kind godt på vej til at blive en lysende stjerne på den danske pophimmel. Og i Julius Amdisen har bandet en betagende frontfigur, der med sin inderlige falset knejser som et fyrtårn i sangenes følelsesmæssige hav. Det er pop med storladne ambitioner, men også med kontrol over virkemidlerne og en evne til at skabe en tranceagtig dansefest, og vi kan slet ikke vente med at opleve dem igen på Roskilde Festival.