KVELERTAK NO

Lokation
TBA
Show
Fredag 5. juli 2024
Mere om kunstneren
Spotify
Instagram
Den norske sekstet vender tilbage til Roskilde med vital blanding af punk, rock og metal


Fløjlshandskerne er pakket langt væk, når norske Kvelertak indtager scenen med deres hårdtslående udtryk, som altid sætter gang i menneskemængden.

Deres både energiske og feststemte blanding af punk, black metal og beskidt rock’n’roll har gjort dem til yndede indpiskere på adskillige festivaler rundt omkring i verden, og også menneskehavet på Roskilde har flere gange oplevet høj bølgegang, når Kvelertak har ramt festivalen, senest i 2016.

Bandet fra Stavanger gjorde deres tunge entré på musikscenen i 2010 med det selvbetitlede debutalbum, der blev produceret af Kurt Ballou (Converge) og bød på bangers som “Mjød” og “Sultans of Satan”. Siden er fulgt en række stærke udgivelser samt turneer med navne som Metallica og Foo Fighters.

Kvelertak har netop udsendt endnu et potent album i form af Endling. Og med det i bagagen er sekstetten klar til atter at skabe en brutal fest på Roskilde. Med en solid mur af guitar – mindre end tre guitarister kan ikke gøre det – og med deres uovertrufne blanding af tung metal og fængende rock’n’roll skaber de en fysisk oplevelse, som du sent glemmer.