MOUNIA NASSANGAR FR

Lokation
Platform
Show
Onsdag 3. juli 2024
Mere om kunstneren
Instagram
Kan man danse sig gennem udbrændthed og følelsen af at være låst fast? Tag med til maksimalistisk disco-performance, når fransk waacking-stjerne gør forsøget


'STUCK' hedder den nye performance af Mounia Nassangar, som er en af samtidens helt store waacking-dansere, både i sit hjemland Frankrig og på internationalt plan.

Waacking er en street dance, der udspringer af stilarten punking, som blev udviklet i Los Angeles' homoklubber i 1970’ernes æra af disco og funk. Dansen er blandt andet karakteriseret af hurtige, roterende armbevægelser, udtryksfulde poseringer og masser af attitude.

Hos Mounia Nassangar bliver waacking både en protest mod homofobi og racisme og en nøgle til frigørelse. I 'STUCK' undersøger hun, hvordan man kan acceptere kroppens – og livets – begrænsninger og bruge dansen som et redskab til at overkomme udfordringer og følelsen af at være fastlåst.

Det franske stortalent har tidligere blandt andet medvirket som danser i musikvideoen til nummeret 'Modern Jam' af den amerikanske rapper Travis Scott og i designeren Jean Paul Gaultiers musical 'Fashion Freak Show'. Mounia Nassangar startede i 2023 sit eget dansekompagni, cie.nassanger, og er af det progressive franske magasin Konbini i 2024 blevet kåret som 'Talent of tomorrow'.

'STUCK' er til Roskilde Festival produceret i samarbejde med Detour Dance Festival.