CAMPINGSALGET GÅR STÆRKT. HVAD NU?

PUBLICERET TORSDAG 1.2.2024

Festivalen
Special Camping-områderne Get A Place og Get A Silent Spot er udsolgt. Men du kan stadig opgradere din festivaloplevelse på mange måder. Få overblikket, inden mere sælger ud!

Opdateret 2. februar: Alt Get A Silent Spot er nu udsolgt

Onsdag formiddag blev salget af Special Camping-områderne til Roskilde Festival 2024 sparket i gang. Og I gav salget sådan et los, at vi efter kort tid måtte melde udsolgt for Get A Place-, Get A Silent Spot- og Sleep-In Buses-områderne.

Lykkedes det dig at få fingrene i dit drømmeområde? Så læn dig tilbage og glæd dig til den vildeste uge fyldt med masser af musik og fællesskab.

Denne guide er til dig, stadig er på udkig efter drømmespottet til din camp. For der findes stadig en masse muligheder, hvis du ønsker at ankomme roligt til en reserveret campingplads, hvis du vil feste med en særlig omsorg for dine naboer og omgivelser, eller hvis du vil bo et sted, hvor man værner om nattesøvnen.

Snart udsolgt af flere områder

Det er fedt at have styr på alt, inden du drager på festival: Campingudstyret, hvad du skal høre, og hvor du skal bo. Det sidste kan du stadig sikre dig i Special Camping. Med Rent Your Tent ankommer du til et opslået telt, og du kan også finde gode muligheder for Special Camping i shoppen. Men skynd dig, for de sidste campingområder sælger snart ud. 

Tjek alle muligheder her.

Bo rent og grønt, mens du får minder for livet

Der findes seks Community Camping-områder på festivalen. Du og din lejr skal ansøge om at bo her. Til gengæld koster det ingenting, og du bliver del af et mindeværdigt fællesskab, som du tager et særligt medansvar for.

Community Camping-områderne opererer med hvert sit tema. Det, der går igen, er at man er fælles om at holde området grønt og rent. Lyder det som noget for dig og din camp? Så bliv klogere her.

Bliv frivillig, og bo i Volunteer Camping

Til sidst er der omkring 30.000 gode grunde til at blive frivillig under Roskilde Festival. Du bliver for det første en af, ja, 30.000, der er med til at skabe festivalen, for eksempel ved at bygge den, holde den lækker eller holde festen kørende.

Du belønnes for dit engagement med en billet til festivalen, men det giver dig også mulighed for at bo i Volunteer Camping, hvor alle er frivillige, og hvor I sover i rolige omgivelser. Alle, der har meldt sig til som frivillige, kan booke plads i Volunteer Camping fra 1. maj, og man vil selvfølgelig også modtage en mail, inden vi åbner for tilmelding. 

Volunteer Camping udgøres af de grønne arealer omkring Darup Idrætscenter i den vestlige ende af festivalpladsen og er gratis for alle frivillige.

Lyder det lækkert? Find din foretrukne frivilligopgave allerede i dag.