BOOK SPECIAL CAMPING NU

PUBLICERET ONSDAG 31.1.2024

Festivalen
Du kan nu købe dit Special Camping-produkt til Roskilde Festival 2024 og ansøge om at bo i et af vores grønne Community Camping-områder.


Hvis du ønsker at opgradere din i forvejen vilde festivaloplevelse på Roskilde Festival 2024, skal du ikke lede længere! Du kan nu bestille Special Camping i vores shop, hvor du blandt meget andet kan leje et opslået telt, reservere en plads til din camp eller campingvogn, eller du kan booke et Tenthouse med plads til lidt mere kræs. Områderne er:

Rent Your Tent (læs mere)
Navnet siger det hele. Ankom til festivalen og et opslået telt, der venter kun på dig.

Get A Place (Sold out) (læs mere)
Book en plads til din camp, og drop alle bekymringer

Get A Silent Spot (læs mere)
Book en plads til din camp, og bliv del af et rent og roligt camping fællesskab

Tenthouse (læs mere)
Til dig, der vil have lidt mere end bare et almindeligt telt

MC Camping (læs mere)
Book et særligt område til dig og din kværn

Sleep-in Busses (læs mere)
Til jer, der vil ankomme med bus og sove i den

Caravan Camping (læs mere)
Til jer, der ønsker at overnatte i en campingvogn eller autocamper

Handicamp (læs mere)
Et område med plads til mangfoldighed og dem med lidt ekstra behov

Se kortet over alle Special Camping-områders placering


Husk din billet

Du køber dit Special Camping-produkt i vores shop.

Når du booker en Special Camping-løsning, skal du bruge en Roskilde Festival-profil for at gennemføre købet. Du skal – selvfølgelig – også have en festivalbillet for at kunne gøre brug af dit Special Camping-produkt. Køb din billet her.

Bliv del af et fantastisk Community Camping-naboskab

Det er også muligt at ansøge om at bo i Community Camping, der består af seks forskellige områder bygget på særlige fællesskaber med hver sit grønne tema og hver sin måde at feste sammen på. Her er du garanteret minder for livet, og det koster ikke en krone at ansøge til Community Camping.

I Community Camping bor vi centralt, deltager i fantastiske naboskaber og fester, mens vi holder Roskilde grønnere. Alt hvad det kræver for at bo her er, at du er klar til at bidrage til en mere bæredygtig festivalkultur. Derfor opfordrer vi alle til at ansøge om at bo i området.

Vi har seks forskellige områder med grønne tematikker. Vi tør godt garantere, at de alle er fantastiske steder at bo og fest i. Og så har de forskellige måder at holde fest på. Områderne er:

Clean Out Loud (læs mere)
Vores ældste grønne område, som er gået forrest i kampen mod affaldet siden 2011. Vi skaber Clean Out Loud i samarbejde med Vallekilde Højskole.

Dream City (læs mere)
Vores brugerstyrede by i byen, hvor indbyggerne laver fantasifulde konstruktioner, holder store fester og rydder op sammen.

Common Ground (læs mere)
Common Ground har Roskilde Festival Højskole som vært. Fokus er på medmenneskelighed og grønnere løsninger.

Leave No Trace (læs mere)
Her kan alle lejre opbygge, dele og gennemføre deres vildeste idéer om bæredygtighed, miljø og fællesskaber.

Settle'n Share (læs mere)
Settle’n Share ligger mod det sydøstlige hjørne af campingpladsen og bygger på idéen om, at du deler med det omkringliggende fællesskab, og at du holder området rent.

Roskilde Road Trip (læs mere)
For alle, der rejser fra udlandet til Roskilde Festival, og som gerne vil deltage i en festivaloplevelse med mere fokus på fællesskabet.

Husk at læse vilkår for hvert Community Camping-område, inden du ansøger. Deadline for ansøgning varierer imellem Community Camping-områderne.

20230630 Orangefoto Commonground Nannavedel Hertz 2X3 4
20230630 Orangefoto Commonground Nannavedel Hertz 2
2023 06 30 Orangefoto Dream City Villas Hartvig 3 2 2
RF23 250623 Fotos Af Kim Mattha I Leland 015
Husk også at leje dit festivalgear

Slip for at slæbe campingudstyr med til festivalen. Lej det i stedet i vores shop. Du kan både leje telte, pavilloner, luftmadrasser og campingstole. Alt sammen i god kvalitet til en overkommelig pris.

På den måde behøver du heller ikke købe billigt, dårligt udstyr i discountbutikkerne, og vi slipper for, at det ligger og flyder som affald på campingpladsen, når festivalen er forbi.

Med andre ord: Alle vinder. Også klimaet.

Find alle lejeprodukterne i shoppen.