GØR DIG KLAR. BILLETSALGET STARTER OM LIDT!

PUBLICERET ONSDAG 25.10.2023

Festivalen
På tirsdag sker det! Her offentliggør vi de første musiknavne til RF24 og skyder billetsalget i gang. Få styr på priserne og billettyperne nu.


Nu sætter vi for alvor gang for i forberedelsen af næste års Roskilde Festival – sommerens vildeste samlingspunkt, hvor du får en pause fra hverdagen og pladsen til at udfolde dine drømme til tonerne af noget af det mest banebrydende inden for kunst og musik netop nu.

tirsdag klokken 8 skal du sidde klar, for her går billetsalget til Roskilde Festival 2024 nemlig i luften. Og kun en time senere løfter vi sløret for de første navne til sommerens festival.

Men allerede nu skal du slå ørene ud! Vi har nemlig flere billetkategorier til salg i butikken, og hvis du skynder dig over til vores FAQ, kan du læse alt om de forskellige billetter.

En partoutbillet til alle otte dage på Roskilde Festival 2024 – og alle koncerterne, campfesterne og fællesskaberne – koster 2.400 kroner (plus gebyr), mens en endagsbillet koster 1.200 kroner (plus gebyr).

En Smart måde at købe billet på

Fra på tirsdag kan du også købe Smart Ticket, hvor du betaler for partoutbilletten over fem rater. Det betyder, at du knækker billetprisen på 2.400 kroner op i fem dele. Så snart du har tilmeldt dig Smart Ticket, kan du læne dig tilbage og glæde dig til Roskilde Festival 2024. Alle rater betales automatisk, og der er ingen skjulte gebyrer.

Læs mere om Smart Ticket.

Gør en forskel med Ungdommens Røde Kors 

Du kan gøre en kæmpe forskel for andre, hvis du køber en Making a Change-billet.  

For 200 kroner ekstra støtter du Ungdommens Røde Kors' indsatser for unge i psykiatrien i Danmark.

Læs mere om 2024-billetter.