VIL DU VÆRE PRAKTIKANT I ROSKILDE FESTIVALS LEDELSESSEKRETARIAT?

Så kom med ind i maskinrummet og prøv kræfter med planlægnings- og afviklingsopgaver for én af landets væsentligste kulturorganisationer og få masser af praktisk erfaring på dit CV.

Vi søger en praktikant med lyst til at planlægge og afvikle arrangementer gennem efteråret 2020. I Ledelsessekretariatet har vi ansvaret for en lang række interne og eksterne arrangementer, der formidler Roskilde Festival-gruppens almennyttige arbejde. Som praktikant bliver du en del af et kreativt og tværgående hold, der tilrettelægger og afvikler en lang række interne og eksterne arrangementer.

Roskilde Festival-gruppens Ledelsessekretariat har som hovedopgave at lede større tværgående projekter, understøtte bestyrelser, direktion og ledelse, sikre koordination og opgaver på tværs af den samlede organisation, forvalte donationsarbejde, og sikre det daglige værtskab på sekretariatet. Som praktikant får du altså plads i en alsidig afdeling med mange forskellige opgaver og mulighed for at lære Roskilde Festival-gruppen rigtig godt at kende indefra.

Om dig
Vi forventer, at du befinder dig på sidste del af en relevant videregående uddannelse. Din faglige baggrund kan være lidt af hvert - det vigtigste er, at du er struktureret, åben og nysgerrig, i stand til at arbejde selvstændigt, bevare overblikket, god til at kommunikere på skrift, klar til at løse mange forskelligartede opgaver. Mest af alt skal du være behagelig at arbejde sammen med og kunne se dig selv trives som ledelsessekretariatets altmulig-hjælper og redningsmand m/k.

Som praktikant i Ledelsessekretariatet vil dine arbejdsopgaver blandt andet bestå af:

  • Deltagelse i møder med eksterne og interne partnere og projektgrupper
  • Udvikling og tilrettelæggelse af indhold ved interne og eksterne arrangementer
  • Udarbejdelse af drejebøger og afviklingsplaner for workshops og arrangementer
  • Assistance ved afviklinger og ved afholdelse af planlægningsmøder
  • Andre administrative ad-hoc opgaver, hvor du får indblik i forskellige dele af Roskilde Festival-gruppens arbejde

Praktisk
Du bliver fuldtidspraktikant (37 timer ugentligt) fra medio september til og med januar 2021, men vi er fleksible i forhold til, hvordan praktikken passer bedst ind i din uddannelse. Vi tager højde for eksamensperioder og evt. studiejob. Du vil have din daglige gang på Roskilde Festival-gruppens sekretariat i Roskilde. Der kan forekomme både aften- og weekendmøder. Praktikopholdet er ulønnet, men du får dækket dine transportudgifter. I dit praktikforløb vil du have mulighed for sparring med engagerede og dygtige kollegaer, og du får et unikt indblik i Roskilde Festival-gruppens organisation. Vi lover dig en oplevelse ud over det sædvanlige og en praktikplads med højt til loftet.

Er det dig? Så send en kort personbeskrivelse og motivation samt CV til mail nils.nagel@roskilde-festival.dk. Marker mailen 'Ledelsessekretariat, praktikant efterår 2020'.

Ansøgningsfrist er d. 10. August 2020, og vi holder samtaler løbende. Spørgsmål til praktikken skal rettes til sofie.hugo@roskilde-festival.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!