INTERN WANTED FOR STRATEGY AND METHODOLOGY

(In Danish only)

 

Vil du arbejde med projektmetode, strategi og andre opgaver i Roskilde Festivals ledelsessekretariat?

Vi søger en praktikant, der har et godt drive og masser af gå-på-mod til en praktikperiode i Roskilde Festivals dedikerede ledelsessekretariat. Som ledelsessekretariatets praktikant får du lov til at prøve kræfter med projektmetode og strategiarbejde i Roskilde Festivals kreative og levende arbejdsmiljø på Havsteensvej i Roskilde.

Roskilde Festivals Ledelsessekretariat har hovedopgaven at understøtte bestyrelser, direktion og ledelse, sikre koordination og opgaver på tværs af den samlede organisation, stå for donationsarbejde og sikre det daglige værtskab på sekretariatet. Som praktikant får du altså plads i en alsidig afdeling med et stort ansvarsområde og mulighed for at lære Roskilde Festival at kende indefra.

Om dig

Vi forventer, at du befinder dig på en relevant videregående uddannelse. Din faglige baggrund kan være inden for administration eller samfundsvidenskab, men det vigtigste er, at du er struktureret og nysgerrig, og i stand til at arbejde selvstændigt, grundigt og har lyst til at arbejde reflekterende med organisation og processer.

Strategi og projektudvikling

Du kommer til at stifte bekendtskab med Roskilde Festival fra et fugleperspektiv med alt hvad det indebærer af strategi, planlægning og projektunderstøttende arbejde. I den forbindelse kommer du til at hjælpe sekretariatet med bl.a. at:

  • Understøtte implementering af nye organisatoriske processer i hele Roskilde Festival – herunder projektmetode og årshjul
  • Deltage i projektkontorets arbejde med understøttelse af Roskilde Festivals projektledere i deres daglige arbejde med projekter
  • Understøtte arbejdet med strategier og substrategier for Roskilde Festival, samt være med til at sikre en overensstemmelse mellem projekter og strategier
  • Arbejde med både udvikling og implementering af tiltag i forhold til strategi og projektmetode
  • Identificering af videns-processer samt kompetencer i Roskilde Kulturservice
  • Udvikling af proces for optimeret videndeling
Praktisk information

Du bliver fuldtidspraktikant (37 timer ugentligt) helst fra start februar til midt juli 2020, men vi er fleksible i forhold til, hvordan praktikken passer bedst ind i din uddannelse. Vi tager højde for eksamensperioder og evt. studiejob. Du vil have din daglige gang på Roskilde Festivals sekretariat i Roskilde. Der kan forekomme både aften- og weekendmøder ligesom du må forvente, at du skal være på under hele Roskilde Festival 2020, men til gengæld har du så tilsvarende mulighed for at holde fri i hverdagene.

Praktikopholdet er ulønnet, men du får dækket dine transportudgifter samt en fordelagtig pris på frokost. I dit praktikforløb vil du have mulighed for sparring med engagerede og dygtige kollegaer, udnytte din faglighed og få et unikt indblik i Roskilde Festivals organisation, der inddrager frivillige i alle led. Vi lover dig en oplevelse ud over det sædvanlige og en praktikplads med højt til loftet.

Giv lyd

Er det dig? Så send en kort personbeskrivelse og motivation samt CV. Marker mailen ’Ledelsessekretariat praktikant 2020’. Ansøgningsfrist er d. 16. december 2019 og vi holder samtaler løbende. Spørgsmål og ansøgning skal sendes til cecilie.kristensen@roskilde-festival.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!