FOLK TIL SCENESIKKERHED PÅ ORANGE SCENE & ARTIST VILLAGE - LINE-UP CROWD SAFETY

Divisionen Deltagere søger frivillige med tilknytning til scenesikkerhed på Orange Scene & Artist Village. Så er du en frisk, glad og sprudlende type, som sætter en ære i at yde et højt serviceniveau med et smil på læben, så tøv ikke med at læse videre og efterfølgende sende os en ansøgning via mail.

SPROGRAV: Du skal kunne tale dansk.

ALDERSKRAV: Du skal være fyldt 21 år.

OM DIG

Først og fremmest er det et krav, at du er fyldt 21 år, når festivalen starter. Dernæst skal du have super meget lyst til at blive tilknyttet Orange Scene & Artist Village og virkelig kunne tage fat, når det går stærkt, og der er mange mennesker og ganske højt musik omkring dig. Modsat skulle du også kunne trives og hygge dig, når der sker knapt så meget ud på de tidlige morgentimer, og mågerne om muligt skriger om kap med din træthed. Kort sagt skal du være skarp og omstillingsparat, hvilket stiller krav til, at du som person er klar til også at udfordre dig selv både fysisk og psykisk.

OM OS

Under scenesikkerhed på Orange Scene & Artist Village er vi ud over dig omkring 500 andre frivillige. Flere har været med i mange år, og en del andre vil ligesom dig enten være helt nye eller blot have en enkelt eller to festivaler bag sig. Af den årsag er vi også rigtig gode til at tage mod nye og med det samme sørge for, at netop DU føler dig velkommen.

OPGAVEN LINE-UP CROWD SAFETY

Du er med til at dele armbånd ud til de af vores gæster, der gerne vil have adgang til vores inderste pit foran scenen under afvikling af en specifik koncert. Du er her også med til at holde styr på og afvikle køen og sørge for, at alt går ordentligt og roligt for sig.

DET MED SMÅT

Du skal hos os være frivillig i minimum 24 timer (fordelt på 3 vagter), der alle ligger under de 4 dage musikken spiller på Orange Scene. Ud over det forventes, at du deltager i ét infomøde samt et sikkerheds-kursus, som begge afholdes på festivalens hovedkontor på Havsteensvej 11 i Roskilde.

Som tak for hjælpen modtager du ét adgangsgivende armbånd til hele festivalen samt 3 spise- og 10 drikkevouchers og én Roskilde Festival frivillig t-shirt, og ikke mindst bliver du en del af den store Orange familie med eget cafeteria på bagområdet.

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Kan du se dig selv i rollen som frivillig hos os, så send hjertens gerne med det samme en ansøgning til følgende adresse: frivillig.gs.ic@roskilde-festival.dk hvor du bedes fortælle lidt om dig selv samt nævne om du har interesse i Frontstage, Line-Up eller Access.

Mange hilsner

Majken, Asger, Michael og Kasper

HR, Scenesikkerhed Orange Scene & Artist Village