TEAM OPBYGNING EL HANDEL SØGER EN ANSVARLIG ILDSJÆL!

Roskilde Festival søger en EL-ansvarlig til frivillig rolle

Har du erfaring eller uddannelse indenfor EL og syntes du at koordinering og planlægning er sjovt? Vil du gerne prøve kræfter med projektstyring og ledelse? Så læs videre her…

Hver år transformeres de grønne marker omkring Dyrskuepladsen i Roskilde sig til Danmarks fjerde største by, for at modtage de mange tusinder af frivillige og festivaldeltagere der kommer til byen. Bagved de farverige lys, store scener og mange boder, finder du et dedikeret hold af håndværkere som samarbejder om de fysiske rammer på Roskilde Festival - og de glæder sig til at byde endnu én ildsjæl velkommen.

Team ”opbygning EL” søger en ny ildsjæl med rollen ”Ansvarlig 365” til en gruppe frivillige der leverer El til festivalen. Som Ansvarlig vil du blive en del af et team, med andre Ansvarlige fagpersoner, som i samarbejde vil planlægge, koordinere og uddelegere dette års indsats i forhold til el.
Helt konkret vil du være teamleder for dit eget hold under festivalen, på ca. 30-40 mennesker som primært består af elektrikere. Deres opgave er at levere og installere el til boderne på campingområdet - eller i festivals-tale ”ydre plads”.

Dine opgaver som teamleder vil være:

- Kontakten til boderne der har bestilt el
- Bestilling af materialer til arbejdets udførsel
- At udforme konkrete beskrivelser af opgaverne og uddelegering af disse
- At udføre kontrol af opgaverne og deres udførsel

Du vil have meget indflydelse på opgaverne og deres opbygning, og det vil altid være muligt at sparre med erfarne ildsjæle der har lavet Roskilde festival mange gange før. Din gruppe vil holde til, ved Roskilde festivals´ depoter i hvor Frue sammen med en masse andre frivillige, som også bygger festivalens fysiske rammer.

Vores eneste krav er, at du som minimum er uddannet elektriker, da opgaverne vil være meget svære at udføre ellers. Som Ansvarlig 365'er, er man (med 2000 andre ildsjæle) sammen om at lave Roskilde festival hele året. Det betyder at der i perioden op til juni vil være planlægningsmøder, sammenkomster mm., hvor de konkrete opgaver beskrives og besluttes. Disse møder vil være uden for normalt arbejdstid og i sporadiske intervaller. Største del af indsatsen vil dog være i ugen op til campingpladsen åbner (uge 26). Det er i denne uge man får lov til at se sine ambitioner blive en realitet, men det er også i denne uge det går rigtigt stærkt. Man skal være klar på diverse ad hoc-opgaver og hurtige beslutninger samt en hel masse sjov, hygge og socialt samvær.

Vi returnerer med adgang til festivalen samt mulighed for at tage to venner eller familiemedlemmer med dig. Derudover får du forplejning i perioden op til og under festivalen samt erfaring indenfor projektstyring og ledelse. Du vil blive meget værdsat af øvrige ildsjæle, som også udgør dét kæmpe netværk du vil blive en del af. Der vil året ud blive inviteret til diverse sociale arrangementer som vi håber du vil være en del af.

Har du nogle spørgsmål eller lyder det som noget for dig?
Så er du meget velkommen til at tage kontakt på mail: carsten.bak@roskilde-festival.dk eller på mobil: +45 40305641