AMALIE LANGBALLE DK

Favourite
Stage
House of Chroma
Show
18:30
Saturday 6 July 2019
Talk: Five star fiasco

Only available in Danish

Journalist og forfatter Amalie Langballe (27) har i en årrække gjort sig bemærket med sine meget personlige klummer og kronikker om både sex, sorg og voldtægt.

I en talk på House of Chroma på dette års Roskilde Festival spørger hun sig selv, om det har det været hele værd at udlevere sig selv og sine følelser – for hun føler sig stadig som en fiasko og helt nøgen. Har hun brudt nogle tabuer eller er hun blot blevet udsat og sat i bås af dem? Har det har været et fornuftigt karrierevalg i en branche, hvor det er svært at rumme, at en kvinde både vil snakke om udstrakte ringmuskler og truede koralrev?

Amalie Langballe har i år udgivet den autofiktive og anmelderroste roman ’Forsvindingsnumre’, der allerede bliver trykt i andet oplag fra forlaget, og har været månedens forfatter på Københavns Bibliotek. Romanen handler om en ung kvinde, der for at kompensere for tabet af sin mor prøver at forsvinde igennem sex. Amalie Langballe har tidligere arbejdet for Radio24syv, skrevet klummer for B.T., Information og beskæftiger sig p.t. med hekse, klima og voldtægtsofre.