JOIN US FOR A TALK AT OUR FOLK HIGH SCHOOL

PUBLISHED FRIDAY 7.6.2019

Only available in Danish

Hør om alt fra den nye kunstsatsning Ambereum til arbejdet med sårbare unge. Det er gratis og finder sted 12. juni på højskolen.

Kom og få en forsmag på Roskilde Festivals program. Her er der mulighed for at dykke ned i kunst- og aktivismeprogrammet med to aktuelle eksempler. Papercut Issues, der optræder på FLOKKR og forbinder socialt engagement og unge. Ambererum som er et kunstnerisk eksperimenterende og meditativt frirum, hvor grænselandet mellem kunst og musik udviskes og sanserne udvides.

Papercut Issues

Dette issue handler om ensomhed, og om hvordan Papercut Issues vil arbejde med det som performance lecture på Roskilde Festival. Der afspilles også klip fra en podcast om ensomhed. Papercut Issues arbejder med frivillighed og i feltet mellem kunst og videnskab.

Ambereum

På årets Roskilde Festival kan du opleve det nye område Ambereum, som er et sanseudvidende gyldent ravkammer skabt af den tyske kunstner Viron Erol Vert. Her kan du opleve performances og koncerter og dj’s. Værkets første version var skabt til Riga Biennalen 2018 og er kurateret af Solvej Helweg Ovesen.

Hvor og hvornår
  • Roskilde Festival Højskole, Basgangen 20, 4000 Roskilde
  • Onsdag 12. juni kl. 19.00-20.30
  • Arrangementet er gratis
Tilmeld dig her