YOUNG ACTIVISTS ARE FIGHTING FOR OUR FUTURE

PUBLISHED FRIDAY 15.3.2019

Only available in Danish

Roskilde Festival er med til at lave udstillingen Nutidens forbrug – fremtidens problem, der åbner på Dansk Arkitektur Center 22. marts. Vi vil give ungdommen en stemme.

Den 22. marts forvandler vi i samarbejde med Dansk Arkitektur Center (DAC) og unge klimaaktivister Guldgalleriet i DAC til en aktivistisk platform med udstillingen Nutidens forbrug – fremtidens problem.

Ligesom på festivalen vil vi skabe et frirum til unge, hvor de kan dele deres bekymringer, idéer og løsninger i relation til klimaforandringerne. Udstillingen er for alle unge, der har en vision om at skabe en bæredygtig fremtid for vores fælles byer og det handler blot om at turde stille sig op på en ølkasse og sprede sine ord. Derfor er der gratis adgang for alle under 26 år.

Det er vigtigere end nogensinde før, at vi bruger vores stemmer og tager stilling til klimaet og kæmper for vores alles ret til en fremtid. Vi har derfor i fællesskab med DAC skabt rammerne for, at de unge kan gå forrest i klimakampen og inspirere andre unge til at gøre det samme. Elever fra Roskilde Højskole har i samarbejde med Public Works skabt udstillingens hjerte, som er en pavillon af genbrugsmateriale. I pavillonen vil du blive taget med ind i et univers, hvor der vil blive afspillet personlige historier fra unge mennesker, der alle kæmper for bæredygtige byer. Her kan du deltage i spændende workshops, få inspiration fra banebrydende projekter kreeret af unge hænder og ikke mindst tage et kig ind i fremtidens grønne byer med plads til alle.

Hvor: Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10, 1473 København K
Hvornår: 22. marts til 2. juni 2019
Gratis adgang for alle under 26 år i hele perioden

Bemærk: den 9. maj er der midtvejsfejring med nyt indhold til udstillingen og forfriskninger. Se mere om midtvejsfejringen

Læs mere