CTM & SKJOLD RAMBOW

Ctm & Skjold RambowDK

TORSDAG 4. JULI

Celloklang og dans i intenst fysisk møde

  • Torsdag 4. juli
    12.00, Platform

Et både intenst og skrøbeligt rum opstår, når den alsidige og eksperimenterende musiker CTM (Cæcilie Trier) og danser/performer Skjold Rambow mødes på Roskilde Festivals Platform-scene for at fremføre deres værk Bow. I den fælles performance er de to kunstnere optaget af overgangen mellem fiktion og virkelighed, mellem forventning og en stærk tilstedeværelse i nuet.

Titlen rummer en flertydighed, der både spiller på den bue, som CTM bruger til at spille på sin cello med, men også den gestus, som en performer fremfører over for publikum efter et veloverstået arbejde. Værket undersøger således ikke kun relationen mellem musik og bevægelse, men i høj grad også mellem performer og publikum.

Resultatet fremmaner et stærkt fysisk nærvær og en kinetisk energi mellem CTMs ekspressive cellospil og Rambows dans, der trækker på både en baggrund i breakdance og langsomt udfoldede bevægelser i rummet.

Bow er et fascinerende møde mellem krop og musik og mellem to åbentsindede kunstnere. Værket har allerede høstet roser på festivaler som Berlin Atonal og Ultima i Oslo. Nu kommer værket til Roskilde Festival, hvor du kan opleve den gribende performance på Platform-scenen.