Clean Out Loud

Drømmer du om en festivaloplevelse, hvor bæredygtighed ikke er en begrænsning for den gode fest? Så ansøg om at bo i Clean Out Loud.

SCROLL NED

Clean Out Loud

Siden 2011 har Clean Out Loud arbejdet aktivt for at skabe et campingområde, hvor det grønne og bæredygtige miljø hyldes uden at gå på kompromis med the orange feeling. Det er en ambition for os, at vi skal kunne have en god festivaloplevelse og samtidig være bevidste om det aftryk, vi efterlader os.

Når vi tager hjem fra Clean Out Loud-området, efterlader vi intet andet end grønt græs og gode minder.

Som en del af Clean Out Loud indgår jeres camp i et fællesskab, hvor vi sammen bidrager til at skabe et grønt campingområde. Det betyder, at man som Clean Out Loud-deltager tænker cirkulært og bidrager til at holde området rent – til gengæld reserverer vi en plads til dig og din camp.

Clean Out Loud

Den gode bæredygtige stemning når sin top, når vi sætter oprydningen i gang ved at gå vores daglige Trash Parades – festlige skraldeparader, hvor vi hjælper hinanden med at holde området grønt, alt imens vi har et brag af en fest. Og så holder vi hver dag events og aktiviteter, der bidrager til den unikke festivalstemning.

Lyder det grønne og festlige fællesskab i Clean Out Loud som noget for jer? Så udfyld ansøgningsformularen og fortæl os, hvordan I vil bidrage til agendaen.

Sammen gør vi Roskilde grønnere

Når vi bor sammen på Roskilde Festival, skal vi sammen holde vores fællesskab fantastisk. Det betyder også, at vi skal belaste vores fine festivalplads mindst muligt. Vi vil gøre op med engangsforbrug og brug-og-smid-væk-kultur. Jordens grønne fremtid er nemlig vores fælles ansvar og opgave.   

Når du aktivt reducerer, sorterer og genbruger før, under og efter Roskilde Festival, gør du én kæmpe forskel. 

  • Reducér betyder, at du medbringer så lidt som muligt hjemmefra. 
  • Sortér betyder, at du er med til at holde festivalen ren ved at sortere dit affald.  
  • Genbrug betyder, at du tager dine ting med hjem og bruger dem igen.