Foreninger og boder

Din forening kan blive en del af Roskilde Festival og samtidig tjene penge til gavn for jeres fællesskab og aktiviteter.

SCROLL NED

Roskilde Festival kan ikke lade sig gøre uden tusinder af frivillige, som hvert år bidrager til at skabe rammerne for en fantastisk festivaloplevelse for de 130.000 deltagere.  

Størstedelen af de frivillige er tilknyttet foreninger, som udfører en lang række uundværlige værts- og servicefunktioner før, under og efter festivalen. På den måde indsamler foreningerne og deres frivillige penge til deres egne aktiviteter.

Vil din forening gerne kontaktes, når vi har nye ledige opgaver? Registrer jeres kontaktoplysninger og ønsker I vores kontaktformular nederst på denne side. Så kontakter vi jer, når vi kan tilbyde jer en ledig opgave.

Vil din forening deltage på Roskilde Festival 2024?

Her har vi samlet ledige opgaver for serviceforeninger på Roskilde Festival 2024. Ansøg som angivet i bunden af de enkelte opslag.  

Kan du ikke finde en egnet opgave nedenfor, har du mulighed for at udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig, når vi kan tilbyde andre serviceopgaver.

Har du spørgsmål om deltagelse og praktik, kan du læse mere her.