CLEAN OUT LOUD (UDSOLGT)

ANSØGNING LUKKET 

 

Ansøgning åbner 1. marts.
Ansøgning lukker d.20 Marts kl. 23:59.

Bliv en del af det bæredygtige, festlige og kreative fællesskab Clean Out Loud

Vil I bidrage til at skabe et bedre miljø på Roskilde Festival uden at gå på kompromis med the orange feeling?

Clean Out Loud udspringer af et samarbejde mellem Roskilde Festival og Vallekilde Højskole. Her har Clean Out Loud gået forrest i kampen for at reducere de enorme mængder skrald i dele af campingområdet siden 2011. Projektet fokuserer på at gøre Roskilde Festival til et renere og grønnere sted at være, uden at gå på kompromis med festen! Som en del af Clean Out Loud bidrager I til at holde campingområdet rent både under festivalen og før I tager hjem. Dette inkluderer deltagelse i de festlige trash parades. Til gengæld, inviterer vi jer til at bo i et af de reneste og mest centrale områder på Roskilde Festival, hvor vi har reserveret en plads til dig og din camp i East.

Som en del af Clean Out Loud, inviterer vi jer endvidere også til skabe og deltage i en masse kreative og festlige events, der bidrager til en fest I sent glemmer!

Er I interesserede i at blive en del af det festlige og bæredygtige fællesskab - Clean Out Loud, skal I sende en ansøgning gennem vores portal her, så vi kan lære jer bedre at kende inden RF50! Hvis I vil lære os bedre at kende kan I følge os på Facebook og Instagram. 

Clean Out Loud
  • Beliggenhed: East (Se kort
  • Ansøgningen åbner: 1. marts 12:00 
  • Ansøgningen lukker: 20. marts 23:59.  
  • Åbningsdato: Lørdag 25. juni 16:00
  • Lukket for besøgende: Nej 
  • Find us: Facebook and Instagram 

 

MÅSKE DU VIL
KUNNE LIDE