COMMON GROUND

ANSØG TIL COMMON GROUND


Ansøgningen åbner: 1. marts.
Ansøgningen lukker: 1. juni 12:00.

Roskilde Festival Højskole er værter for Common Ground, som er det nyeste skud på stammen af community camping på Roskilde Festival. Common Ground er placeret i område F, helt centralt mellem Dream City og Central Park.  

Formålet med området ligger i betydningen af begrebet Common Ground: Én fælles vilje i samme retning. Vi tager højskoleånden med på festival, og skabe rammerne for det gode fællesskab i 'hverdagen' og festen, i at skabe sociale relationer mellem mennesker og modvirke ensomhed og i at teste fremtidige løsninger til at gøre festivaler og samfundet mere bæredygtige. 

I Common Ground skal være safer space for enhver, ligegyldigt køn, seksualitet og etnicitet, og vi ser en bedre fremtid muliggjort ved, at vi mennesker løfter i flok og vil hinanden.

Gennem naboskab, medmenneskelighed og sammenhold finder et fælles fodslag om at løse de udfordringer, der truer både planetens og vores egen mentale sundhed. Derfor er Common Ground er et green'n'clean område, hvor vi vil teste forskellige måder at håndtere og sortere affald på, så moder jord ikke behøver at gøre det for os. Vi vil afprøve nye typer af pavilloner for at undgå de ekstremt forurenende hvide pavilloner, der går i stykker efter to dage og bliver smidt ud. De hvide pavilloner er derfor no-go at tage med. Hvis I ønsker at medbringe overdækning til jeres lejr, forpligter I jer derfor også på at tage det med hjem igen, ligesom alt jeres øvrige campingudstyr. I kan også aflevere det på vores recycle-stations. 

Sammen skaber vi aktiviteter og events, som I kan bidrage til, og som inviterer til, at du møder din nabolejr og får skabt fællesskaber på tværs. Så uanset om I er en lejr på to, fire eller 70 mennesker, eller om du bare er dig, så er du og I mere end velkomne. 

Du ansøger ved at gå til ansøgningsformularen øverst på siden og udfylde denne. Heri skal I også uploade en kort video om jeres lejr. 

Vi glæder os til at byde dig og din lejr velkommen til Common Ground! 

Kærlig hilsen Roskilde Festival Højskole

Det praktiske:  

Common Ground åbner for ansøgninger 1. marts kl. 12.00 og lukker for ansøgninger 1. juni, kl. 12.00. 

Link til ansøgningsformularen samt til mere info finder du øverst på siden.

Har I spørgsmål, så skriv gerne til: commonground@rofh.dk 

MÅSKE DU VIL
KUNNE LIDE