LEAVE NO TRACE

Tænker du i kreative bæredygtige løsninger, og vil du sætte dagsordenen for fremtidens festival uden at gå på kompromis med festen? Så bo i Leave No Trace på RF24.

Leave No Trace er et lille område, hvor de forskellige camps er engagerede i fællesskabet og er med til at skabe sjove, innovative og ambitiøse events og tiltag i løbet af ugen, som på mange forskellige måder gør det til en særlig oplevelse at bo lige præcis i Leave No Trace.

Området ligger i East og har eksisteret siden 2018.

Sidste år inviterede Camp Sang-Shot-Skov for eksempel til karaoke-indsamling for Verdens Skove. Camp T’s Telt Service har siden 2018 samlet brugte telte ind, som de reparerer og sælger igen, og Camp NO-BUTTS havde lommeaskebægere med til alle deres naboer. Der er med andre ord plads til forskellighed, så længe det drejer sig om bæredygtighed og fællesskab.

For at få en reserveret plads i Leave No Trace skal du og din lejr udfylde ansøgningsformularen. I ansøgningen bliver I guidet til at beskrive jeres bæredygtige idé eller initiativ. De præcise krav for at få en plads i området kan ses i årets ansøgning.