SETTLE'N SHARE

ANSØG TIL SETTLE' N SHARE


Ansøgning åbner: 28. februar 11:30

Ansøgning lukker: 1. maj 12:00

VELKOMMEN TIL SETTLE’N SHARE
Er du også vild med at socialisere, møde nye mennesker og feste med dem til den lyse morgen- så er det her helt sikkert stedet for dig!

Settle’n Share bygger på ideerne om fællesskab, og at vi som naboer på Roskilde Festival deler med hinanden. Vi behandler hinanden som venner, vi deltager i det fællesskab, vi er sammen om at opbygge, og hver lejr bidrager med et åbent event eller en aktivitet.

HVEM ER SETTLE’N SHARE
Settle’n Share er et område, hvor godt naboskab, det store fællesskab, at vi betragter hinanden som venner, fester sammen og rydder op sammen er i centrum.
Som en del af Settle’n Share-fællesskabet er I med til at definere området og kulturen mellem de venner I kommer til at bo iblandt.
Området består af 14 felter, med plads til 200 personer i hvert. Hvert felt får tilknyttet en lejrven, som behandler din ansøgning, og som sørger for, at du har det godt på festivalen.

Settle’n Share har 27 engagerede frivillige, hvoraf 14 er lejrvenner – og det er dem, I som lejr er tættest på.

 

HVORDAN BOR MAN I SETTLE ’N SHARE

Alle lejre skal:

  • Bidrage med et åbent event eller aktivitet, der gør festivaloplevelsen bedre for dine naboer (det kunne eksempelvis være at holde en temafest, en leg eller konkurrence – vi er vild med kreative og originale ideer)
  • Rydde op efter sig selv. Dvs. at holde sin lejr ryddelig i løbet af festivalugen og vigtigst af alt skal hver lejr tage alt hvad de har medbragt med sig hjem igen, eller smide det i affaldssorteringen.

 

ANSØG
Du kan ansøge fra 28. februar og indtil 1. maj 2023. I Settle’n Share er vi glade for at lære vores lejre at kende, før vi godkender dem. Derfor er lejrene udvalgt på baggrund af dialog og ikke konkurrence. Det handler derfor ikke om at sende sin ansøgning først, men derimod om hvor engageret du og din lejr er.
Det vigtigste for er jeres motivation og at I har lyst til at bo og involvere jer i fællesskabet Settle ’n Share.

Settle'n Share

 

MÅSKE DU VIL
KUNNE LIDE