SETTLE'N SHARE

Ansøg

Deadline 13. april 2020

Bemærk, at du også skal have en billet til Roskilde Festival. 

Settle‘n Share er et clean-område i East, hvor der er fokus på fællesskabet. Året rundt arbejder ca. 25 frivillige på at gøre området til et af de allermest fællesskabsorienterede af sin slags. Det gør de ved at bygge området op omkring ideen om, at man deler med sine omgivelser og altid tager hensyn til hinanden, bl.a. ved at holde området rent og pænt på alle tidspunkter.

Derfor er det også vigtigt lejrene i området er bygget op om fællesskab, bæredygtighed og det gode naboskab.

Når I ansøger om at ligge i Settle‘n Share skal I, i samråd med hele jeres lejr, udvikle et unikt event/koncept, som involverer og inviterer de øvrige lejre i området.

Derudover skal I være opmærksomme på følgende tre punkter:


1. Tag jer god tid til at skrive én god og gennemarbejdet ansøgning - i Settle’n Share arbejder vi IKKE ud fra “først-til-mølle-princippet”, og ALLE ansøgninger modtaget inden ansøgningsfristen behandles derfor ligeligt.

Vi modtager mange ansøgninger, og har desværre ikke plads til alle kvalificerede. Derfor er det vigtigt, at I får præsenteret jer og jeres camp bedst muligt gennem jeres ansøgning. 

2. I ansøgningsprocessen indgår du og din Camp en tæt dialog med en af de feltansvarlige fra Settle’n Share teamet. 

I er først sikret en plads i området, når I har fået endegyldigt svar fra denne, i form af godkendelse eller afvisning, på baggrund af dialogen.

Dialogen finder hovedsageligt sted efter ansøgningsfristen. Derfor er en bekræftelsesmail på, at jeres ansøgning er modtaget ikke ensbetydende med, at I er godkendt til en plads i Settle’n Share.

3. I Settle’n Share er der et maksimalt antal pr. camp på 40 personer. Er I flere end dette, fx 70 personer, skal I ansøge som to separate/forskellige camps. 

Vi anbefaler naturligvis, at I gennem jeres ansøgninger gør os opmærksomme på, at I er afsted sammen, men vi kan hverken garantere, at I havner hos den samme feltansvarlige, at begge camps godkendes eller at I kommer til at ligge ved siden af hinanden, såfremt at begge camps godkendes.

Hvis I ansøger som to eller flere camps, skal de ansvarlige i jeres camps være forskellige og bo i de respektive camps.

Placering:

Område S i East (se kort)

Ansøgningsperiode:

24. februar kl. 12.00 – 13. april kl. 23.59

Forventet svar på ansøgning:

senest 1. maj

Åbningsdato:

27. juni kl. 16.00

Kontakt:

Facebook: m.me/settleandshare