SETTLE'N SHARE

ANSØG TIL SETTLE' N SHARE


Ansøgning åbner: 1. marts.
Ansøgning lukker: 12. juni.

Settle´n Share er et rent område placeret i øst hvor 25 frivillige, året rundt, arbejder på at skabe en af de mest fælleskabsprægede campingområder. Settle´n Share handler om at dele med dine omgivelser og altid hjælpe hinanden, f.eks. ved at holde campingområdet rent under hele festivalen.

Derfor, som en del af Settle´n share, er det vigtigt at du og din lejr deler ideerne om fællesskab, bæredygtighed og gode naboforhold.

Når dig og din lejr ansøger om en plads i Settle´n Share, skal i udvikle et unikt event/koncept som involverer de andre lejre i området – for at fejre Settle´n Share ånden.

Derudover, skal I være obs på følgende tre punkter:

  1. Tag dig god tid og skriv en velovervejet ansøgning. I Settle´n Share arbejder vi IKKE med først til mølle-princippet. ALLE ansøgninger modtaget før deadline, bliver behandlet ligeværdigt.

Vi modtager mange ansøgninger og desværre har vi ikke plads til alle kvalificerede. Dette gør det endnu mere vigtigt, at I laver den bedst mulige præsentation af jer og jeres camp.

  1. Under ansøgningsprocessen vil jeres lejr være i tæt dialog med en arrangør fra Settle´n Share holdet.

Du er ikke sikret en plads indtil du har modtaget en sidste bekræftelse fra arrangøren, der enten bekræfter eller afkræfter, baseret på dialogen. Dialogen vil hovedsageligt tage plads efter ansøgningsfristen. Derfor er en bekræftelse på en modtaget ansøgning IKKE ens betydende med en godkendt plads i Settle´n Share.

  1. Settle´n Share har en maksbegrænsning på 40 mennesker pr. lejr. Hvis dig og din lejr består af flere folk, f.eks. 70, skal man ansøge som 2 separate lejre.

Selvfølgelig anbefaler vi at du pointerer i din ansøgning at I deltager til festivalen sammen, men vi kan ikke garantere at den samme arrangør behandler begge ansøgninger. At begge lejre bliver godkendt eller at lejrene bliver placeret ved siden af hinanden, hvis de begge godkendes.

 

Hvis I ansøger som 2 lejre eller mere, skal lejrene hver have en repræsentant som skal bo i deres respektive lejre.

Settle'n Share

 

MÅSKE DU VIL
KUNNE LIDE