SETTLE'N SHARE

Ansøg om at campere i Settle'n Share, det hurtigtvoksende og festlige fællesskab baseret på ideen om at dele med dine omgivelser


Settle’n Share bygger på ideerne om fællesskab hvor du behandler dine naboer som venner og tager del i at skabe den bedste festivaloplevelse for dig og alle andre i Settle’n Share-fællesskabet.

I Settle'n Share skaber alle lejre for det første en aktivitet eller begivenhed, der relaterer sig til temaet for din lejr og bidrager til fællesskabet. Det kan være en fest, en konkurrence eller en paneldebat. Vi er vilde med originale begivenheder, så vær kreativ!

For det andet beder vi dig om at vise omsorg for det område, hvor du slår lejr, for dine omgivelser og naboer under dit ophold. Så tag dine ting med hjem, når du forlader stedet, og sorter dit affald ved at bruge de nærliggende affaldsbeholdere.

Sådan ansøger du
Ansøgningsprocessen er baseret på dialog, ikke konkurrence – vi arbejder derfor ikke efter princippet "først til mølle". I stedet vil du være i tæt kontakt med en arrangør fra Settle'n Share-teamet, efter at du har ansøgt med succes og igennem hele ansøgningsperioden.

Dialogen er baseret på din personlige ansøgning og er fundamentet for, at du forhåbentlig bliver tildelt en plads i Settle'n Share. Det vigtigste er, at du er motiveret af at tage del i Settle'n Shares værdier – vi i Settle'n Share-teamet håber, at du og din lejr bliver en del af årets Settle'n Share-oplevelse på Roskilde Festival!