Alexander Fazio 250622 Aabning Vest 4

Få styr på dit gear

30.05.2024Guides

Slip for at slæbe, og koncentrer dig om at feste! Lej dit campinggrej og bestil kolde drikkevarer gennem os. Så henter du det hele på pladsen, lige når det passer dig.

Om præcis 30 dage lyder startskuddet til Roskilde Festival 2024.

Det betyder to ting: At du sikkert allerede har styr på din ankomst, og at du skal tage hul på din festival-pakkeliste, så du sikrer dig en eventyrlig uge.

Og lad os bare gøre det klart med det samme: Du kan flyve igennem samtlige otte dage på festivalen med forbavsende lidt på listen.

Her er din guide til alt det, du kan lade stå derhjemme – og bestille i shoppen allerede nu.

Lej alt dit festivalgear 

Enhver god festival kræver en solid base. Det gælder om at have et godt telt til al slags vejr og en behagelig luftmadras, men også campingstolen og pavillonen må siges at være essentielle.

Hvad siger du til at slippe for at slæbe det hele hjemmefra? Gå ind i shoppen og lej det i stedet. Så gør du ikke kun din ryg en stor tjeneste – vi kan også genanvende alt vores festivalgear igen og igen og igen. Win-win!

Book et vaskeægte camping-kinderæg

Har du og din lejr endnu ikke styr på en plads, kan du gå skridtet videre og booke plads i Rent Your Tent. Her får du sikret en plads og et rent, opslået telt. Så behøver du hverken stresse over at løbe efter en plads eller at slå et telt op og pakke det ned igen. Win-win-win!

 

Hent kolde drikkevarer på pladsen med rabat

Uden vand og drikke dur helten ikke. Men spar på superkræfterne og lad de lunkne øl blive hjemme. I stedet kan du hente kolde drikkevarer på pladsen, lige så snart tørsten melder sig.

I shoppen kan du allerede nu bestille øl, ciders og alkoholfrie øl, og så skal vi nok bære dem hele vejen ned til ølteltene for dig.
Alle øl og ciders, som du forudbestiller, kommer med en lækker rabat oveni.

Undgå, at festen dør for tidligt

Vi kan også hjælpe dig med at holde festen kørende og holde styr på dine vigtigste ejendele. I shoppen kan du bestille Volt Chargers til din telefon, et friskt batteri til lejrens Soundboks, nedkølet opbevaring til din mad og drikke samt opbevaring til dine værdigenstande.

Husk også Early Entry

Roskilde Festival 2024 åbner 29. juni klokken 16.00. Men du har også mulighed for at komme tidligere ind på Roskilde Festival, sikre dig en god campingplads til og dine venner og undgå risikoen for at stå i timelange køer ved den officielle åbning.

Så skal du booke Early Entry. Men skynd dig, for vi har allerede solgt rigtig mange Early Entry-billetter. Læs mere her: