Serviceværter til Food is now

SPROGKRAV: Både dansk og engelsk er et krav

ALDERSKRAV: Min. 18 år

INDSATS: +24 timer

Mulighed for seniorvilkår fra 65år. Som senior udgør din indsats 75 % af de normale timer. Skriv i ansøgningen, hvis du er 65år+ og ønsker at søge seniorvilkår.

KONTAKT: jonas.grandjean@roskilde-festival.dk

OM OPGAVEN

Vil du være med i det gastronomiske hjørne af Roskilde Festival?

Bliv en del af Food is Now-teamet, hvor vi i år arbejder for at fremme lækker, økologisk, regenerativ og lokal mad tilberedt af prominente danske kokke og madaktører. Din rolle bliver at hjælpe med salg, forberedelser, servering og afvikling af mad-events på Food is Now-scenen og bag madboden. Vagterne vil indimellem være travle – særligt under service – men rolige og hyggelige indimellem.

Du får 3 vagter á ca. 8 timer i løbet af festivalen fra tirsdag den 1. juli til søndag den 6. juli.

OM DIG

Du behøver ikke have professionel erfaring fra et køkken, men det er en fordel, hvis du kan lide mad og madlavning, og du nyder at arbejde i et køkken og give god service til festivalens gæster.

  • Du er åben, har en god indstilling og bidrager med god energi til fællesskabet.
  • Du skal kunne stå op i flere sammenhængende timer.
  • Du skal være serviceminded og klar på at tale med både festivalgæster, professionelle kokke og madaktører.

TILGÆNGELIGE RAMMER

Vores team tilbyder følgende:

  • Vi tilbyder mulighed for at sidde ned ofte under vagterne
  • Vi tilbyder opgaver, der ikke kræver læse- eller skrivefærdigheder
  • Vi tilbyder at ringe dig op, hvis du har spørgsmål til frivilligrollen inden festivalen. Send os dit telefonnummer i en mail, hvis du ønsker det
  • Vi giver grundig og tålmodig oplæring, indtil du føler dig tryg i opgaven

HVEM ER VI? 

Bliv en del af Food is Now-teamet, hvis du vil være med til at sætte retningen for Roskilde Festivals madscene.

Vi er et lille, voksende team bag Food is Now, og vi arbejder for at skabe et trygt og rart miljø for alle frivillige, der har lyst til at snakke om, udforske, lære om og debattere nutidens og fremtidens mad.

Food is Now er Roskilde Festivals eneste gastronomiske scene, hvor vi oplyser festivalgæster og madaktører om festivalens madunivers. Vi inviterer prominente kokke og madaktører fra den danske gastronomiske scene til at dele deres holdninger og idéer til fremtidens mad gennem middagsoplevelser, debatter og talks.

Vi holder til i Bazar-området med to scener foran og en madbod. Og når du har brug for en pause fra de vibrerende køkkener og festivalpladsen, har vi et backstageområde lige bag køkkenerne, hvor du kan slappe af, hænge ud og møde de andre frivillige på Food is Now.

VIL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

Hvis det lyder som noget for dig, så send en mail til jonas.grandjean@roskilde-festival.dk med dit fulde navn og en kort besked om, hvorfor du gerne vil være frivillig på Food is Now-holdet. Så hjælper vi dig videre med registreringen.

Bemærk: Hvis du ønsker at være på holdet sammen med en ven/venner, skal I alle sende en personlig ansøgning.

Vi svarer som regel inden for fem arbejdsdage.