Roskilde Road Trip

Roskilde Road Trip er for alle, der rejser fra udlandet til Roskilde Festival og gerne vil være en del af et fællesskab på tværs af grænser.

SCROLL NED

Roskilde Road Trip

Uanset hvilket hjørne af verden du rejser fra, og om du rejser alene eller sammen med en større gruppe, er du inviteret til at bo i vores helt særlige festivalområdet kaldet Roskilde Road Trip, som giver dig mulighed for at være en del af et fællesskab fyldt med udenlandske festivalgæster.

Roskilde Road Trip er en del af Common Ground, et fællesskabsområde, som deles med Roskilde Festival Højskole. Common Ground vil være placeret i sektion F tæt på Dream City, Central Park og Inner Section.

På Roskilde Road Trip reserverer vi en plads til dig og dine rejsefæller, som vi beder dig om at ankomme til inden for 24 timer efter festivalens åbning lørdag den 29. juni kl. 16.00. Endnu vigtigere bliver du en del af et spændende fællesområde på Roskilde Festival med mulighed for at udfordre, hvordan vi camper på festivaler, når vi rejser fra udlandet.

Roskilde Road Trip

 • Placering: East (se kort)
 • Clean camping? Ja
 • Silent camping? Nej
 • Ansøgningsfrist: 3. marts kl. 12.00
 • Forventet svar: Medio marts
 • Åbningsdato: lørdag den 29. juni kl. 16.00
 • Reservation slutter: søndag den 30. juni kl. 16.00
 • Har du spørgsmål? Skriv til os på roadtrips@roskilde-festival.dk

Sådan ansøger du

Ansøgningsprocessen vil foregå efter først-til-mølle-princippet. Vær opmærksom på, at du ikke er garanteret en plads, før du modtager endelig godkendelse fra arrangørerne.

Ansøgningen er åben for alle, der har købt billet, og som rejser fra udlandet, og der er ingen begrænsninger på antallet af personer i en gruppe.

Når du planlægger din rejse til Roskilde Festival, opfordrer vi dig til at tænke på din miljøpåvirkning og være kreativ. Hvem ved, måske kan du via vores sociale medier finde nogen, der gerne vil deltage i en cykeltur fra Malmø til Roskilde, eller forbinde med 50 personer fra Oslo og leje en bus sammen?

Roskilde Road Trip er et grønt og rent campingområde. Vi vil teste forskellige metoder til affaldssortering og rengøring af området, så Moder Jord ikke behøver gøre det for os. Du skal enten tage alt, hvad du bragte til festivalen, med retur eller aflevere det på vores genbrugsstationer, så intet efterlades.

Ankom nemt – lej dit campingudstyr

Undgå at slæbe tungt campingudstyr hele vejen hjemmefra til festivalen. Lej det i stedet fra vores butik. Du kan leje telte, pavilloner, luftmadrasser og campingstole – alt af god kvalitet til en overkommelig pris.

På den måde behøver du ikke købe billigt, dårligt udstyr fra discountbutikker, og vi undgår, at det bliver affald på campingpladsen efter festivalen.

Kort sagt vinder alle. Selv klimaet.

Sammen gør vi Roskilde grønnere

Når vi bor sammen på Roskilde Festival, skal vi sammen holde vores fællesskab fantastisk. Det betyder også, at vi skal belaste vores fine festivalplads mindst muligt. Vi vil gøre op med engangsforbrug og brug-og-smid-væk-kultur. Jordens grønne fremtid er nemlig vores fælles ansvar og opgave.   

Når du aktivt reducerer, sorterer og genbruger før, under og efter Roskilde Festival, gør du én kæmpe forskel. 

 • Reducér betyder, at du medbringer så lidt som muligt hjemmefra. 
 • Sortér betyder, at du er med til at holde festivalen ren ved at sortere dit affald.  
 • Genbrug betyder, at du tager dine ting med hjem og bruger dem igen.