Rent Your Tent

Navnet siger det hele. Ankom til festivalen og et opslået telt, der venter kun på dig

SCROLL NED

Rent Your Tent

Rent Your Tent er den ultimative lejeløsning, der er lige så let, som den er grøn. Vi slår teltet op for dig, og du slipper for at bære. Løsningen er til dig, der vil have campingstemning uden besværet med at medbringe et telt og lede efter et sted at slå det op.

Med Rent Your Tent får du stillet et rengjort, genbrugt telt til rådighed, som står klar ved ankomst. Det må ikke tages med hjem. Bade er tilgængelige i området og er inkluderet i din Rent Your Tent-billet.

Rent Your Tent-depositum 

Når du bestiller Rent Your Tent, betaler du et depositum. Når du er færdig med at bruge dit telt, skal du pakke det sammen og aflevere det i receptionen eller i vores pop-up-station, hvorefter du får dit depositum tilbage.

Køb sammen, camp sammen  

Når du køber Rent Your Tent, får du tildelt en plads, som du får besked om mindst én uge før festivalen. 

Hvis du og dine venner vil campere tæt på hinanden, skal I købe jeres Rent Your Tent som del af samme bestilling.

Hvis det ikke er muligt, skal I samle jeres bestillinger og udfylde Camp Together-formularen (fra 31. januar kl. 11.00 og inden 31. maj kl. 23.59) hvor I angiver jeres navne, e-mails og billetternes ordrenumre. Så gør vi hvad vi kan for at hjælpe.

Bemærk, at Rent Your Tent er opdelt i to placeringer. Hvis I ønsker at bo tæt på hinanden, skal bestillingen være til samme placering.

Adgang til området  

Du behøver ikke et særligt armbånd for at få adgang til området. Alle med et normalt festivalarmbånd har adgang, men området og badefaciliteter er reserveret til dig hele ugen.

Sammen gør vi Roskilde grønnere

Når vi bor sammen på Roskilde Festival, skal vi sammen holde vores fællesskab fantastisk. Det betyder også, at vi skal belaste vores fine festivalplads mindst muligt. Vi vil gøre op med engangsforbrug og brug-og-smid-væk-kultur. Jordens grønne fremtid er nemlig vores fælles ansvar og opgave.   

Når du aktivt reducerer, sorterer og genbruger før, under og efter Roskilde Festival, gør du én kæmpe forskel. 

  • Reducér betyder, at du medbringer så lidt som muligt hjemmefra. 
  • Sortér betyder, at du er med til at holde festivalen ren ved at sortere dit affald.  
  • Genbrug betyder, at du tager dine ting med hjem og bruger dem igen.