ROSKILDE ROAD TRIP (UDSOLGT)

ANSØGNING LUKKET 


Ansøgningen åbner: 1. marts 12.00

Ansøgning lukker: 8. april 12.00

Roskilde Road Trip er for alle der rejser fra udlandet til Roskilde festival, og som gerne vil deltage i en festival oplevelse med mere fokus på fællesskabet. Om du rejser alene eller sammen i en større gruppe, får du muligheden for at danne et fællesskab på tværs af grænser. 

Roskilde Road Trip konceptet har eksisteret siden 2014 i forskellige former, og nu er vi tilbage med et nyt omfavnende koncept, for at sikre festivaldeltagere udenfor Danmark kan deltage i festlighederne. Der vil ikke være noget fastsat transportsystem, hvilket selv giver jer friheden til at skabe jeres egen Roskilde Road Trip, uagtet om I er 5 eller 25 mennesker. 

Roskilde Road Trip er en del af Common Ground, et community camping område delt med Roskilde Festival Højskole. Common Ground vil være placeret i section F, tæt på Dream City, Central Park og den indre sektion. 

Sammenhold, medfølelse og medansvar er nøgleordene som definerer Common Ground. Det vil blive et grønt og rent camping område, hvor vi vil teste forskellige måder at sortere og rengøre. 

Vi vil afprøve nye pavilloner for at undgå, det ekstreme materialespild der er med de almene pavilloner som bliver ødelagt efter få dage og smidt ud. Og sidst, ønsker vi at du enten tager det du har medbragt med hjem, eller forbi vores genbrugsstationer så intet bliver efterladt.
 

  

Hvad du får: 

  • Muligheden for at være en del af et nyt spændende community område på Roskilde Festival 
  • Muligheden for at udfordre hvordan vi tager på festival, når rejsen starter i udlandet 
  • Adgang til et reserveret område hvis du ankommer før søndag d.26. juni kl. 16:00 
  • Adgang til nye og mere bæredygtige pavilloner 
  • Viden og hjælp fra Roskilde Road Trip guider 

Ansøgninger bliver godkendt ud fra først til mølle-princippet. Vær opmærksom på at du ikke er sikret en plads indtil du modtager en bekræftelse. 

Ansøgning er åbent for alle billetholdere der rejser til Roskilde Festival udenfor Danmark, med ingen begrænsninger på gruppernes antal.
 

Når du planlægger din tur til Roskilde Festival, opfordrer vi til at tænke over dit miljømæssige fodaftryk og at være kreative. Hvem ved? Måske er der nogle som gerne vil være med på jeres cykeltur fra Malmø til Roskilde. Måske kan I forbindes med 50 mennesker gennem vores Facebook-gruppe og tage en fælles bustur fra Oslo. 

MÅSKE DU VIL
KUNNE LIDE