20230626 Orangefoto Game Area Rasmuskongsgaard 4X5 144

Få pulsen op på Stadion

24.05.2024Guides

Vil du holde gang i kroppen på Roskilde Festival? Så er Stadion stedet! Nu kan du tjekke årets aktiviteter ud.

De første dage på Roskilde Festival finder du området Stadion i Camping West. Her er alt fra løbeture og fodboldturneringer til morgenyoga og dance battles. Så uanset om du vil have pulsen op, svede tømmermændene ud, komme helt i zen eller bare heppe med, så er Stadion stedet for dig.

På Stadion er der noget for enhver smag, og alle kan være med! Uanset om du er rutineret eller nybegynder, er du sikret en aktiv oplevelse med højt humør. Så kom alene eller tag hele campen under armen, og gør dig klar til en sjov og aktiv pause for både krop og sind.

Herunder kan du læse mere om de forskellige aktiviteter: 

Nicolai Hegelund Vilhelmsen

Boldspil og turneringer

På Stadion kan du søndag, mandag og tirsdag i festivalugen deltage i forskellige boldspil. Der afholdes turneringer i basketball, fodbold og beachvolley, hvor du og vennerne kan stille med hold og konkurrere om billetter til næste års festival. Tilmeld dig søndag eller mandag mellem kl. 11.00-12.00 på Stadion.

Derudover kan du mandag 1. juli kl. 14.00 opleve tidligere professionelle fodboldspillere dyste mod spillere fra NGO’en OMBOLD i turneringen ”Ombold vs. Ex-pros”.

Nicolai Hegelund Vilhelmsen

Yoga og meditation

På Stadion har du mulighed for at komme ned i gear og helt i zen. Du kan blandt andet få en rolig morgen med ”Wake Up Happy Yoga”, få fornyet energi til de forskellige meditationssessioner eller udfordre akrobatikken og få et smil på læben til ”Fun Times Yoga”.

Alle aktiviteter med fokus på yoga, meditation og vejrtrækning kræver ingen erfaring, men er åbne for alle, der ønsker at forkæle krop og sjæl i den travle festivaluge.

Jacob Stage

Cykling

Du kan også udforske Roskilde by med cykelturene ”Turismo Cycle Route” og ”Adventure Cycle Route”, der finder sted søndag og mandag i festivalugen. ”Turismo Cycle Route” byder på en hyggelig tur langs Roskilde Fjord, hvor tempoet er afslappet, og alle kan være med. De lidt mere rutinerede cyklister kan deltage i ”Adventure Cycle Route”. Vi stiller både cykel og hjelm til rådighed.

Onsdag er du inviteret til ”Racing The Hills” – et cykelløb på og rundt om Dancefloor. Som deltager kræver dette en smule erfaring med cykling, da løbet byder på sprint og høj fart. Løbet er inddelt i et mande- og et kvindeløb – og der er en Roskilde Festival 2025 billet på højkant.

Nicolai Hegelund Vilhelmsen

Rytme og dans

Søndag, mandag og tirsdag kan du holde gang i kroppen ved en række danseevents. Der afholdes blandt andet ”Morning Workouts”, med masser af energi, rytme og bevægelse og søndag og mandag eftermiddag afholdes der danseworkshops, hvor alle kan være med.

Tirsdag 2. juli kl. 17.30 kan du opleve 16 streetdansere sætte ild til dansegulvet i en dansebattle.

Rasmus Kongsgaard

Løb

Søndag, mandag og tirsdag afholdes der ”Morning Run”, hvor du ledsaget af professionelle fysioterapeuter kan starte dagen med en frisk løbetur på festivalpladsen. Turen foregår i et roligt tempo og distancen er på cirka tre kilometer. Undervejs kan du også få lov til at snakke med fysioterapeuterne, når de deler forskellige tips og tricks til en hverdag med løb. 

Tirsdag 2. juli skruer vi en smule op for distancen, når du klokken 11.00 kan være med til en hyggelig løbetur fra festivalpladsen til Roskilde Domkirke. Løbeturen er otte kilometer og byder på sightseeing i Roskilde by efterfulgt af en velfortjent ’BMO’ (bolle med ost) til alle deltagere.