Webbillede Nørrebrew

Nyd en kølig booster med Nørrebrew

14.06.2024Festivalen

Vores officielle energidrikpartner Nørrebrew forsyner årets festival med en masse økologiske drikkevarer, der giver dig et læskende boost. Her kan du se årets udvalg.

Nørrebrew leverer brændstoffet til din festival. Som vores officielle energidrikpartner sørger Nørrebrew for, at du kan hente forfriskende forsyninger, der holder din festivalgejst oppe med naturlig koffein og helt uden brug af kunstige tilsætninger.

Og skal man forsyne 130.000 festivaldeltagere gennem otte dage og mere end 200 koncerter, så skal der være noget for enhver smag og anledning. I år er Nørrebrew til stede med en lang række økologiske og naturlige drikkevarer.

Her får du en forsmag på de forfriskende muligheder på årets festival: 

Maté Maté

Københavnerfavoritten Maté Maté er en sprudlende energibooster lavet af økologisk yerba maté-te og er den perfekte festivalpartner. Du finder Maté Maté i barer og vandhuller rundt omkring på festivalen samt i den helt særlige Maté Maté-bar foran Arena.

Mana Energy

Med 32 mg koffein pr. 100 ml er Mana Energy lige så styrkende som syntetiske energidrikke, men der er intet unaturligt over denne økologiske energidrik. Mana Energy er en smagfuld energidrik lavet på naturlig koffein fra økologiske guaranabær, og du finder den i barer rundt omkring på festivalen.

Fritz-kola

Verdens mest rebelske kola, der er dedikeret til kvalitet og lokal produktion. Rebellen fra Hamborg indeholder ægte kolanøddeekstrat og naturlig koffein (25mg/100ml), hvilket gør den til en vaskeægte get me up-kola. Kun cola light-varianten er ikke 100 pct. økologisk. Du finder Fritz-Kola i barerne rundt på festivalen og i den helt særlige Fritz-Kola-bar tæt ved Food Court. 

Med os siden 2019

Nørrebrew kæmper for at gøre verden til et bedre sted ved at udbrede et økologisk og naturligt alternativ til en verden af energidrik, der stadig kendetegnes af syntetiske produkter. Mana Energy er svaret.

Og når Nørrebrews visioner samtidig lever op til vores økologiske krav, er Roskilde Festival og Nørrebrew et perfekt match. Nørrebrew har været med os siden 2019, og på fem år er deres Maté Maté blevet en vaskeægte darling i storbylivet. Vi er stolte af vores partnerskaber, der udfordrer normen og skubber på for forandring, og vi ved, at vores festival kan give dem luft under vingerne.