Ikke Navngivet 22

Køb årets festivalkollektion

08.07.2024Festivalen

Glemte du at købe årets merch på festivalen? Så bare rolig! Du kan nu finde et stort udvalg i shoppen og iklæde dig dine festivalminder.

Roskilde Festival 2024 er nu forbi, og tilbage er kun minderne om musikken, kunsten, maden og det skønneste festivalfællesskab. Hvis du sidder derhjemme med en lille smule festival-blues, har du nu mulighed for at købe årets merchandise i shoppen – som et lille plaster på såret.

Med RF24-kollektionen kan du købe tøj, der matcher dine festivalminder. Farverne og materialerne er nemlig designet til at gengive det, du ser, hører og mærker på Roskilde Festival. Lige fra glimmerfesten i campen og solnedgangen over Orange Scene til den grønne festivaljord.

Brug din Orange Orbit profil - eller opret en gratis - for at få 20% på udvalgte styles fra RF24 merchandise kollektionen. Find rabatkoden i vores app under Orange Orbit fordelene. Rabatkoden er aktiv til og med d. 31. juli kl. 23.59. 

Køb merchandise med god samvittighed

Med merchandise kan vi forlænge festivalminderne og udvide fællesskabet – hele året rundt. Og du kan have ro i maven, når du køber designs fra årets kollektion. I årtier har vi lagt Roskilde Festivals merchandise i andres hænder, men for første gang i år har vi taget vores merchandiseforretning hjem.  Det betyder, at vi nu kan:

  • Kende til og have kontrol over hvert et led i vores værdikæde
  • Understøtte kunstneriske vækstlag og arbejde med nye materialer
  • Samarbejde med inspirerende, grønne og socioøkonomiske virksomheder og værksteder 

Ligesom musikken, kunsten og aktivismen er vores merchandise blevet en platform, hvor vi kan eksperimentere med nye og mere ansvarlige materialer og produktionsmetoder. Merchandise fra årets kollektion er skabt ud fra et øget fokus på materialevalg og holdbare designs, så du kan bære tøjet efter årets festival – og mange år frem. 

PLAY