AMALIE & FLORAS MIDDAGE 16X9

Amalie & Floras MiddageDK

TORSDAG 4. JULI

Kokkeduo inviterer til poetisk picnic og performativ madoplevelse til ære for jorden

  • Torsdag 4. juli
    13.00, Food Is Now

Jorden er den fælles grund, der forbinder os til alt levende. Den kan blive udnyttet og udpint i vores teknokapitalistiske tidsalder eller være noget, vi drager omsorg for og værdsætter. 

Kokkeduoen Amalie & Floras Middage skaber en tankevækkende picnic i oplevelsesrummet Food Is Now, der hylder den jord, som danner rammen om selve festivalen – hvor vi kan slå telt op, bo og sove, men som også er et univers af over- og underjordisk liv, vi sætter vores aftryk på. 

Du vil blive præsenteret for forskellige lækre og forunderlige mundrette bidder, der fortolker jorden på en konkret, politisk og rituel måde. Under picnicen vil en landmand fortælle om at drage omsorg for jorden, mens du kan klippe karse af en levende kjole og pynte din mad.  

Med den kollektive madoplevelse undersøger Amalie & Floras Middage nye kreative og håbefulde ideer for, hvordan vi sammen kan bebo jorden.  

Kokkene Amalie Svarre Nielsen og Flora Veronica Willumsgaard har i flere år været værter for kulinariske, plantebaserede oplevelser, der løfter, udfordrer og udvikler mad- og måltidsformater og fællesskaber.