ASTA OLIVIA NORDENHOF & ILINX KOLLAGE

Asta Olivia Nordenhof & IlinxDK

SØNDAG 30. JUNI

Forfatter og vokalensemble åbner Flokkr-scenen med antikapitalistisk kærlighedsmanifest

  • Søndag 30. juni
    11.30, Flokkr

Det handler om at omstyrte den kapitalistiske verden, nedbryde magtstrukturer og praktisere grænseløs kærlighed, når forfatter Asta Olivia Nordenhof og vokalensemblet ilinx indtager Flokkr-scenen med det rå og rørende korværk 'Åbne Huse', der er skabt specifikt til Roskilde Festival.  

Korværket bygger på det antikapitalistiske langdigt af samme navn, som stammer fra Asta Olivia Nordenhofs anmelderroste roman Djævlebogen, der udkom på Gads Forlag i 2023. En erotisk gyser om kærlighed i kapitalismens tid, der undersøger, hvordan vi kan indrette os anderledes i verden gennem fællesskab, samhørighed og generøsitet. 

På Roskilde Festival bliver teksten tilsat ilinx' kontrastfyldte og futuristiske lydlandskab, der blander alt fra klassisk vokal, dristige improvisationer og dekonstrueret R&B med hårde, elektroniske beats og et mangfoldigt kor bestående af både professionelle og amatører - og måske dig til fællessang? 

Resultatet er et næsten spirituelt og hjertevarmt ritual, der markerer åbningen af Flokkr-scenen.  

Om Asta Olivia Nordenhof: Forfatter, uddannet fra Forfatterskolen i 2011. Debuterede med Et ansigt til Emily i 2011. Hun har tidligere modtaget P.O. Enquist-prisen, Montanas Litteraturpris og EU’s Litteraturpris.  

Om ilinx: Vokalensemble bestående af Laura Marie Madsen, Anna Maehl og Amanda Appel. Debutalbummet Memory udkom i 2020, og ensemblet har spillet en lang række koncerter i Europa, på festivaler og som support for hiphop-duoen FRAADS.