DFUNK 16 9

DFUNKDK

Flere shows

Gennem musik, kunst og ord fortæller unge om at være på flugt, om midlertidighed og tilknytningen til hjem 

  • Søndag 30. juni
    Workshop: Balloons from Utopia, 15.30, Flokkr Container #2
  • Mandag 1. juli
    Talk: Balloons from Utopia, 16.30, Flokkr

Fire stærke unge kvinder deler gennem musik, kunst og samtale deres fortællinger om livet på flugt, følelsen af hjem, familierelationer og ønsket om et forandret samfund. Lyt med, når de hver især stiller sig på scenen og inviterer publikum med ind i deres oplevelser, udfordringer og tvivl, men også håb og drømme for fremtiden. 

DFUNK, Dansk Flygtningehjælp Ungdom, står bag talken og workshoppen, hvor du kan få et indblik i, hvordan det føles at leve med den usikkerhed og de midlertidige vilkår, som følger med, når man er tvunget til at flygte fra sit hjemland.  

Til workshoppen kan du også blive klogere på den danske lovgivning indenfor asyl og migration og møde nogle af de unge, der er engageret i DFUNK, hvor de arbejder for at skabe trygge, stabile og udviklende fællesskaber for unge med og uden flugterfaringer i Danmark. 

Om Flokkr Lab: 
Roskilde Festival er gået sammen med organisationerne DFUNK, Den Grønne Ungdomsbevægelse, FLOR, Ungdommens Røde Kors og kunstnerduoen Baum & Leahy i et fællesskab, vi kalder Flokkr Lab.  

Flokkr Lab er drevet af kunst, kreativitet og aktivisme, hvor unge forandringsskabere udvikler programindhold, der skal inspirere til aktiv deltagelse i at skabe en bæredygtig fremtid. 

Du kan opleve alle Flokkr Lab-partnernes programindhold i løbet af Roskilde Festival. Flokkr Lab er støttet af Erasmus+.