FLOR 16X9

FlorDK

Flere shows

Oplev dekonstruktionen af Danmarks særprægede landskaber - både opdyrkede og vilde

 • Søndag 30. juni
  Performance: Soniske Landskaber, 10.45, Flokkr
 • Søndag 30. juni
  Workshop: Landskabt - Erindring & Bevarelse, 11.00, Flokkr Container #3
 • Mandag 1. juli
  Performance: Soniske Landskaber, 10.45, Flokkr
 • Mandag 1. juli
  Workshop: Landskabt - Erindring & Bevarelse, 11.00, Flokkr Container #3
 • Tirsdag 2. juli
  Performance: Soniske Landskaber, 10.45, Flokkr

Ligesom vi mennesker sætter et præg på de landskaber, vi bebor, sætter de også et præg på os. I vores minder. I vores forståelse af os selv i forhold til naturen. I vores ideer om fremtiden.

Gennem projektet ‘LANDSKABT x MANDSKABT’ udforsker den aktivistiske ungdomsbevægelse FLOR nutiden og fremtiden for danske landskaber og inviterer os til at reflektere over sammenhængen mellem mennesker og landskaber, og hvordan de to kontinuerligt former hinanden.

FLOR er en ungdomsbevægelse, der arbejder for mere biodiversitet i Danmark. På Flokkr udstiller de en række interaktive terrarier med forskellige nutidige og futuristiske landskaber i Danmark.

Med materialer indsamlet fra danske landskaber, genbrugsglas og skrevne ord har du mulighed for at bevare dine erindringer om naturen til workshoppen ‘Conserving Landscapes’. De landskaber, du skaber, bliver en del udsmykningen på Flokkr – du kan også tage dem med til campingområdet og give dem et nyt liv.

Du inviteres også til den meditative sansekoncert ‘Sounding Landscapes’ af Emilie Lykkegaard Schmidt – en performance, der udforsker lydene fra forskellige landskaber i Danmark.

Til eventet ‘Conserving Landscapes’ vil FLOR gå rundt på campingområdet og plante frø for at skabe en mere biodivers fremtid på Roskilde Festival. Lav dine egne frøbomber, så planter vi frøene sammen for at skabe en fremtid med mere biodiversitet.

Om Flokkr Lab
Roskilde Festival er gået sammen med organisationerne DFUNK, Den Grønne Ungdomsbevægelse, FLOR, Ungdommens Røde Kors og kunstnerduoen Baum & Leahy i et fællesskab, vi kalder Flokkr Lab.

Flokkr Lab er drevet af kunst, kreativitet og aktivisme, hvor unge forandringsskabere udvikler programindhold, der skal inspirere til aktiv deltagelse i at skabe en bæredygtig fremtid.

Du kan opleve alle Flokkr Lab-partnernes programindhold i løbet af Roskilde Festival.
Flokkr Lab er støttet af Erasmus+.