FOLKEHUSET ABSALON 16X9

Folkehuset AbsalonDK

Flere shows

Slip din indre danseånd løs i et nærværende dansefællesskab

  • Søndag 30. juni
    Folkehuset Absalon: Linedance , 12.00, Dancefloor
  • Mandag 1. juli
    Folkehuset Absalon: Iconic Dance, 15.00, Dancefloor
  • Tirsdag 2. juli
    Folkehuset Absalon: Whacking, 12.00, Dancefloor

Når Folkehuset Absalon tager dig med på Dancefloor til lyden af ​​swing, rock'n'roll, latin, funk og disco, er fokus på din krop og fællesskabet.

Det begynder med linedance, ikonisk dans og whacking, så vi kommer tættere på hinanden og udforsker, hvordan danseoplevelsen former og forener os i en kollektiv oplevelse, der fokuserer på nuet – og selvfølgelig på at have det sjovt.

Du lærer trinene, når du er der, så alle kan være med uanset erfaring. Uanset om du kommer alene eller sammen med dine venner, vil der være nogen at danse med.
 
Kom og prøv de legendariske boyband-moves, når instruktør og superfan Nick Hvidtfeldt styrer dansegulvet og lærer os de ikoniske moves, vi kender fra musikvideoer og live-optrædener, til NSYNC's 'Bye Bye Bye'.

Linedance består af synkrone bevægelser danset uden en partner og har rødder i folke- og kædedans. Alle lærer den samme koreografi og bliver en del af en stor dansende masse. Danseinstruktør Paula Yau vil guide dig sikkert gennem trin og klap.
 
Whacking stammer fra 1970'ernes amerikanske klubscene og har hentet inspiration fra drag queens og ikoniske skuespillere. Danseinstruktørerne Ida Irma og Hector lærer dig armteknik, trin og performance til groovy funk og disco.
 
Folkehuset Absalon har gennem otte år bragt mennesker sammen i fællesskaber på tværs af aldre og forskelligheder. I deres hus på Vesterbro i København afholder de fællesspisninger, bordtennisturneringer, dansefester, keramikværksteder, børneteaterforestillinger og meget mere. Folkehuset Absalon blev kåret som 'Byens Bedste Oplevelse 2022' af Berlingske og AOKs læsere.