INGRID MAGNIFIQUE BARAKA, KATHRINE GRAA & SOFIE RIISE NORS KOLLAGE

INGRID MAGNIFIQUE BARAKA, KATHRINE GRAA & SOFIE RIISE NORSDK

Flere shows

Tag del i en samtale, der udfordrer normer og åbner for nye måder at tale om seksuel lyst

  • Søndag 30. juni
    Workshop: Peech: The Board of Bliss, 11.00, Flokkr Container #1
  • Søndag 30. juni
    Talk: Lyst på Flokkr, 14.30, Flokkr

Seksuel lyst er et emne, som sjældent får nok opmærksomhed. Vi eksponeres for urealistiske og overdramatiserede eksempler i popkulturen og opdrages til tro på bestemte (forældede) idealer om, hvordan et sundt sexliv ser ud. Det kan derfor være svært at forholde sig til, at lyst kan føles både skamfuldt, dejligt og alt derimellem – og nogle gange helt udebliver.

Du inviteres til talk på Flokkr med Peech om seksuel lyst, både når lysten mangler, når den bliver en forhindring, og når man giver sig hen til den. Seksuel lyst kan give sig til udtryk på mange måder, som vi i denne samtale dykker ned i sammen med moderator Kathrine Graa og paneldeltagerne Ingrid Magnifique Baraka og Sofie Riise Nors. 

Husk før eventet at besøge 'The Board of Bliss' i Flokkr-containeren, hvor du opfordres til at skrive en post-it-note om din lyst og hænge den op til inspiration for andre. 

Ingrid Magnifique Baraka er designer, medstifter og vært på den prisvindende podcast 'A Seat At The Table'. Hun er i et fast parforhold og oplever mindsket lyst. 

Sofie Riise Nors aka WaginaPineapple er feminist, forfatter, illustrator og vært. Hun er optaget af, hvordan kvindelig lyst er samfundsstruktureret, og hvad det vil sige at være kvinde og seksuelt frigjort.

Sexolog Cecilie Lind arbejder særligt med seksuelt selvværd og den bevidste seksualitet. Hun nuancerer samfundets forestillinger om korrekthed og præstation, og slår et slag for, hvad man kan lære af den feminine energis tilgang til sex og seksualitet.

Kathrine Graa er ansat i sexlegetøjsbutikken Peech, værtinde og butiksbestyrer. Hun har selv oplevet svingende lyst, påvirket af helbred, overskud og årstid. 

Peech er en platform, der arbejder på at nuancere opfattelsen og det eksisterende billede af sexlegetøj ved at stille spørgsmål som: Hvem sexlegetøj er til? Hvordan en vibrator kan bruges? Og hvorvidt det er nødvendigt at kønsopdele produkter.