Endless Food Web 16 X 9

Matt OrlandoUS

TORSDAG 3. JULI

Udforsk, diskuter og smag på, hvordan vi kan forvandle spild til fremtidens mad

  • Torsdag 3. juli
    Talk: Matt Orlando, 14.00, Food Is Now

Hvordan kan vi forvandle det, vi normalt ville smide ud, til noget lækkert?

På Food Is Now inviterer den anerkendte kok Matt Orlando dig ind i samtalen om, hvordan vi kan bruge upcyclede ingredienser til at skabe velsmagende mad – både hjemme i køkkenet og i større fødevareproduktioner. Arrangementet runder både køkkenpraksis, værdier og fremtidens smag.

Sammen med Endless Food Co. stiller vi skarpt på, hvad ord som “regenerativ” og “økologisk” egentlig betyder for os – og hvordan de kan være både inspirerende og forvirrende. Undervejs får du mulighed for at smage på innovative produkter skabt af råvarer, der normalt ville gå til spilde.

Matthew Orlando har været en central stemme i bæredygtig gastronomi i over ti år – blandt andet som kok og grundlægger af restauranten Amass i København. Sammen med sine partnere Maximillian Bogenmann og Christian Bach har han startet Endless Food Co., der eksperimenterer med fremtidens bæredygtige mad – fx chokolade lavet uden kakao, men med upcyclet bryggerkorn.