SABAAH 16X9

SABAAHDK

Flere shows

Fra Grindr grooves til drag jams. Tag med til DJ-battle og workshop med fokus på minoritetsetniske LGBTQ+-personer

  • Søndag 30. juni
    Workshop: Sabaah: Break the norm, 11.00, Flokkr Container #2
  • Søndag 30. juni
    19.00, Flokkr

Fra queer-hymner til Grindr grooves, bankende beasts til lesbiske tunes, drag jams til SWANA swing – organisationen Sabaah serverer det fulde spektrum til en energisk DJ-battle!

Sabaah, der arbejder med og for minoritetsetniske LGBTQ+-personer, indtager både Flokkr-scenen og en Flokkr-container med DJ-battle og workshop.

På Flokkr-scenen kan du komme tættere på forskellige genrer og stilarter, når Sabaah hylder kunstnerisk og kulturel mangfoldighed gennem musikken. Her dyster musiker Elijah Kashmir og debattør Prince Henry om, hvem der kan få publikum i stemning gennem deres valg af tracks, som alle er skabt af minoritetsetniske LGBTQ+-personer. Battlen styres af værten Jalal Arabi, der er kendt fra DR3-dokumentaren ‘Macho’, mens DJ sinfohme fletter det hele sammen bag pulten.

Har du lyst til at dykke et spadestik dybere ned i normer, normkritik, forestillinger og fordomme om køn, kønsudtryk, etnicitet, seksualitet og krop, så tag med til Sabaahs workshop BREAK THE NORM! ved Flokkr-containeren. Her diskuterer vi gennem samtale og interaktive øvelser, hvordan vi sammen kan skabe forandring og bidrage til et mere åbent og omfavnende samfund. 

Sabaah er den eneste civilsamfundsorganisation i Danmark, der arbejder specifikt for at forbedre minoritetsetniske LGBTQ+-personers levevilkår og rettigheder. I 2018 modtog Sabaah Axgil Publikumspris og Tine Bryld Prisen. I 2022 var Sabaah med til at åbne RED+, som er Danmarks første krisecenter målrettet minoritetsetniske unge LGBT+-personer.

Jalal Arabi er stand-up'er og kendt fra DR3-dokumentaren ‘Macho’. Jalal har en stærk forbindelse til Sabaah som både bruger, oplægsholder og tidligere bestyrelsesmedlem.

Prince Henry Kwesi Asare er sociolog, debattør og ambassadør for Headspace. Han er desuden bestyrelsesmedlem i nonprofit-foreningen Another Life, der arbejder for øget repræsentation og forbedrede vilkår for minoriserede personer i det danske musik- og kulturliv.

Elijah Kashmir er en palæstinensisk kunster og DJ. Deres seneste album, Resurrection, er et både personligt og politisk album, der kredser om emner som homofobi, selvkærlighed og forholdet mellem Israel og Palæstina.

Anira Orlando aka DJ sinfohme er queer sort transkvinde og DJ, som spiller et bredt spektrum af musik fra brasiliansk funk til soft techno. Anira Orlandos musikalske virke har rødder i både Sabaah og Future Female Sounds.