TÆNKETANKEN U TURN 16X9

TÆNKETANKEN U-TURNDK

Flere shows

Tag med til en fordomsfri snak om stoffer, festkultur og grænser

  • Søndag 30. juni
    Talk: Let's talk about drugs, baby, 16.00, Flokkr
  • Søndag 30. juni
    Workshop: Let's talk about drugs, baby, 16.45, Flokkr Container #3

Tænketanken U-turn puster nyt liv i den måde, vi taler om stoffer på. 

Vær en del af den fordomsfri talk "Let's Talk About Drugs, Baby – A Conversation About Parties, Boundaries, And Substances" på Flokkr. Tre medlemmer fra Tænketanken U-Turn vil dele historier, oplevelser og tanker om et ungdomsliv, hvor festkulturen kan indeholde stoffer og understrege vigtigheden af ​at passe på sig selv og andre i trygge og sikre rammer. 

Efter foredraget vil medlemmerne fra Tænketanken U-Turn stå til rådighed i en af Flokkr-containerne til en mere personlig workshop og diskussion om stoffer, oplevelser og det at sætte grænser. 

Gå ikke glip af dette event, hvor en gruppe unge deler erfaringer og faciliterer en afstigmatiserende og oplysende samtale om festkultur, stoffer og grænser. 

Tænketanken U-Turn er et København-baseret fællesskab for unge, der ønsker at bruge deres personlige erfaringer og historier med alkohol og andre stoffer (og misbrugsbehandling) til at gøre en forskel. De holder foredrag, deltager i debatter og samarbejder med U-Turns personale om at udvikle behandlingsmetoder og rådgive andre organisationer.