ANGEL DUST 16X9

ANGEL DU$TUS

TORSDAG 4. JULI

Antikonform fejring af punkrødder og popmelodier og rockeksperimenter

  • Torsdag nat 4. juli*
    02.15, Gaia

* Denne kunstner er del af torsdagsprogrammet. Koncerten starter kl. 02.15 natten mellem torsdag og fredag.

Med rødder i Baltimores punk- og hardcorescene og medlemmer fra Turnstile og Trapped Under Ice har Angel Du$t – siden de for 10 år siden slap debutalbummet A.D. – udforsket en bred vifte af udtryk i et innovativt rockunivers. Uden skelen til genrekonventioner favner bandet både poppede melodier, akustiske indslag, støjende punkguitar og skæve eksperimenter. 

I front for bandets herligt uforudsigelige eskapader står vokalist Justice Tripp (Trapped Under Ice). Sammen med musikere fra det ligesindede band Turnstile søsatte han Angel Du$t i 2013 med en vision om at udforske en kærlighed til 80’ernes rock og powerpop uden at give køb på punkens antikonforme etos.

Den vision slog for alvor igennem, da de i 2019 blev signet på Roadrunner Records og udsendte det kritikerroste album Pretty Buff. “Angel Du$t are here, and the fun is back in punk”, konkluderede The Line of Best Fit om albummet. Og lige siden har Tripp og hans kumpaner da også gjort hvad de kunne på både udgivelser og fra scenen for at vise, at punk kan være både melodisk, uforudsigeligt og underholdende.

Senest har de udsendt albummet Brand New Soul, der ufortrødent fortsætter bandets uhøjtidelige, men også gennemmusikalske zappen mellem punk, alternative rockhymner, powerpop, surf rock og sære lydcollager. En formel, der også nok skal sørge for en af årets mest underholdende rockkoncerter på Roskilde.