ASTRID ENGBERG

ASTRID ENGBERGDK

SØNDAG 30. JUNI

Intuitiv vandring gennem jazz, soul og kammermusik fra personlig vokalist

  • Søndag 30. juni
    14.00, Gaia

Stærk og personlig sangskrivning, en fantastisk vokal og rigt nuancerede produktioner, der favner både soul, jazz og moderne klassisk musik. Danske Astrid Engberg har hele pakken og formår i sin musik at samle mange genrer og stemninger til et gennemført udtryk.  

Anmelderne var da også mildest talt imponerede, da hendes debutalbum, Tulpa, landede i 2020. Albummet figurerede på Bandcamp Dailys liste over de bedste album i 2020, og i Danmark modtog Engberg både en pris for årets bedste vokaludgivelse ved Danish Music Awards Jazz samt Steppeulven for Årets Producer. 

Forventningerne var således høje til opfølgeren, der kom i 2023. Engberg indfriede dog alle løfter på det smukke album Trust. Albummet, der blev skabt i kølvandet på fødslen af hendes første barn, bobler af glæde, ømhed og taknemmelighed. Med sjælden musikalsk intuition udfolder Engberg sangene i organiske og legesyge arrangementer, der rummer både kammermusikalsk ynde og frodige sideveje til jazz, pop og R&B.  

På scenen formidler Engberg sangene med nerve og nærvær, og hun har en fantastisk evne til at samle spændende musikere omkring sig, der er med til at gøre hendes koncerter til noget helt særligt. Et kolossalt talent, som vi ser frem til at præsentere på Roskilde.