BALMING TIGER 16X9

BALMING TIGERKR

TORSDAG 4. JULI

Alternativ K-pop med høj energi og et fantastisk show

  • Torsdag 4. juli
    23.45, Gaia

Selvom Balming Tiger som regel rubriceres under K-poppen, der de seneste år har taget verden med storm, er det kunstneriske kollektiv ikke nemt at sætte i bås. Medlemmerne kommer fra mange forskellige baggrunde, og det høres i en musik, der blander K-pop med et eksperimenterende mix af hiphop, R&B, alternativ rock og meget mere.  

Selv har de omtalt deres stil som “digital shamanism”, og Balming Tiger begrænser sig ikke til at være originale musikere. Kollektivet består således - ud over performerne på scenen - af visuelle kunstnere, videoinstruktører og producere.  

Det gør Balming Tiger til en kreativ enhed, der kan lade de mange ideer flyde frit og skabe en gennemført oplevelse af musik og visuals, hvilket i høj grad også kommer deres episke koncerter til gode. Kollektivet har fået godt fat i både dedikerede K-pop-fans og alternative musiklyttere med deres originale udtryk og energifyldte shows.  

I 2023 skabte de en kæmpe fest på den amerikanske festival SXSW. Samme år udkom debutalbummet January Never Dies, der er en fremragende introduktion til gruppens unikke og alsidige stil, som til sommer kan opleves på Roskilde Festival.