Bar Italia

BAR ITALIAUK

ONSDAG 3. JULI

Atmosfæriske rejser i alternativ rock fra hypet London-trio

  • Onsdag 3. juli
    21.15, Gaia

Med lige dele mystik, coolness og en evne til at forene det drømmende og det støjende i blændende sange er London-bandet Bar Italia hurtigt blevet et hypet navn i den alternative musikverden.

Flere prominente medier har således hyldet trioen som et af de varmeste navne netop nu, og de har hurtigt bevæget sig fra kultnavn til fremadstormende indiestjerner. En række udgivelser udsendt på Dean Blunts World Music-label har siden 2020 skaffet dem hengivne fans. I 2023 blev Bar Italia så signet af det hæderkronede alternative label Matador, og siden har den produktive trio udsendt hele to fremragende album inden for et år.

Her demonstrerer de deres udsøgte evne til at skabe skæve og atmosfæriske sange, som går på fangst i alternativ musikhistorie, men alligevel kommer op med et originalt udtryk præget af både postpunk, grunge, dream pop og slackerrock.

Også live har bandet fortryllet publikum med deres cool og nærmest hypnotiske fremtoning, der løftes af de på én gang drømmende og stenede vokaler. Der er altså god grund til at tjekke ind på Bar Italia, hvis du vil opleve et af tidens stærkeste bud på alternativ, guitardrevet musik.