BARBRO 16X9

BARBRODK

LØRDAG 6. JULI

Hudløs sangskrivning og alternativ rock med plads til både sårbarhed og protest

  • Lørdag 6. juli
    17.00, Avalon

Barbro er en kunstner, der insisterer på at skabe rum for komplekse følelsesmæssige tilstande og spørgsmål i sin musik.

Med en blanding af punk, indiefolk og alternativ rock åbnes op for hudløse bekendelser, vrede og sårbarhed, der forløses i stærke melodier, som har gjort Barbro til et fremadstormende navn på den danske musikscene.

I 2022 vandt Barbro da også en Steppeulv som Årets Håb, og samme år gav de en stærk koncert på Roskilde Festival, hvor de fremragende sange løftede sig i alsidige arrangementer fra Barbros band. Da debutalbummet Bad Choices landede året efter, var det til strålende anmeldelser, og sangene har da også vist sig utroligt slidstærke.

Barbro fortsætter med at rippe op i svære temaer med sin musik. Senest har den non-binære kunstner bl.a. skabt musik til dokumentarfilmen Trans Hero, der kredser om køn og identitet set gennem børns øjne. Og i foråret slap Barbro i samarbejde med Mija Milovic (der ligeledes spiller på Roskilde Festival) protestsangen “Wall of Mine” med adresse til tragedien i Gaza. Det stærke engagement brænder igennem i musikken, og vi ser frem til at byde Barbro tilbage på Roskilde.