BARSELONA 16X9

BARSELONADK

LØRDAG 6. JULI

Generationsportræt mellem ruskende rock og elektroniske pophymner

  • Lørdag 6. juli
    13.30, Arena

Af danske anmeldere er Barselona blevet betegnet som en generationsstemme, og selvom Rud Aslak og Rasmus Theodor, der udgør duoen, endnu er i starten af 20’erne, har de allerede udsendt fire album foruden en række mixtapes og EP’er, hvoraf flere af udgivelserne hyppigt nævnes som nyklassikere.  

Med Væbnet Hjerte fra 2023 som seneste album i rækken fortsætter Barselona med at imponere, ikke kun i kraft af det tårnhøje kvalitetsniveau, men også på grund af deres vilje til at tage chancer og udvide deres lyd, der bygger bro mellem storslået rock, bedårende popmelodier og en dunkende, elektronisk puls. Alt sammen tilsat stærk og original dansksproget lyrik. 

At de både har samarbejdet med både Peter Sommer og Artigeardit siger en del om duoens spændvidde, og med det imponerende katalog af sange, de på få år har bygget op, formår Barselona også at skabe en storslået koncertoplevelse, hvor hver sang folder sig ud som et lille univers.  

Her er plads til både store popomkvæd, inderlige ballader, fællessang, bastunge beats og elektrificerende rock i en berusende blanding, som kommer til at skabe magi på Roskilde.