BATHSHEBA 16X9

BATHSHEBADK

LØRDAG 6. JULI

Pop med følelsesmæssig dybde fra sangerinde i særklasse

  • Lørdag 6. juli
    21.30, Gaia

Allerede da hun i 2022 gav en blændende koncert på Roskilde Festival, stod det klart, at her var en ny dansk popstjerne af en sjælden karakter.  

Godt pophåndværk går hos Bathsheba hånd i hånd med en evne til som sangskriver at dykke helt ned i følelsernes dybder, så man bliver grebet om hjertet, samtidig med at kroppen giver sig hen til de funklende produktioner.  

Hun debuterede i 2020 med den Benal-producerede single “Blind” og har siden udsendt en perlerække af stærke singler samt de roste EP’er As of Right Now og Disc 1: To Catch Your Tears, der åbner yderligere op for Bathshebas ballade-poppede univers. I løbet af foråret lander Disc 2, som byder på en mere klubbet og dansepræget modvægt og indskriver sig som det blot seneste kapitel i hendes kometkarriere.  

Både kærlighedens berusende tinder og sorgfulde savn formidles af en stemme i høj klasse, og samtidig berører Bathshebas sange personlige fortællinger såvel som samfundskritiske tanker. Hun har meget på hjerte, men formår samtidig at skabe en ægte popfest til sine koncerter, og det kan vi se frem til, når hun atter besøger Roskilde med sit fremragende band og helt nye sange.