BETTER LOVERS

BETTER LOVERSUS

ONSDAG 3. JULI

Hårdtslående supergruppe leverer intens metalcore-magtdemonstration

  • Onsdag 3. juli
    17.30, Gaia

Better Lovers ramte metalscenen som et lyn fra en klar himmel i 2023 med deres debut-EP, God Made Me An Animal. Få dage efter udgivelsen gav gruppen deres første koncert nogensinde og viste, at de også live er et ekstremt intenst bekendtskab.

Hvordan kunne det næsten også være anderledes, når den amerikanske supergruppe består af garvede kræfter fra bands som Every Time I Die, The Dillinger Escape Plan og Fit For An Autopsy? Har man fulgt Every Time I Die, der gik i opløsning i 2022, vil man vide, at bandet har været en af de ledende kræfter på den moderne metalcore-scene. Og med Better Lovers tager de tre tidligere Every Time I Die-medlemmer Jordan Buckley (guitar), Steve Micciche (bas) og Clayton “Goose” Holyoak (trommer) handsken op, uden nostalgi efter fortiden, men med masser af sult efter nye, hårdtslående eventyr.

De demonstrerer fortsat et solidt greb om metalcore-genren, og i Greg Puciato fra det notorisk halsbrækkende band The Dillinger Escape Plan har de fundet en perfekt frontfigur og indpisker, ligesom Will Putneys guitar tilføjer nye lag af uhørt aggression. 

God Made Me An Animal er afgjort kun begyndelsen for et band, der meget vel kan blive den næste store ting på metalcore-scenen, og som forener brutal intensitet med groove, melodi og forrygende sammenspil. Roskilde Festival ser frem til at lægge scene til deres første danske visit, der meget vel kan blive en af årets mest hårdtslående oplevelser.