CUMGIRL8 16X9

CUMGIRL8US

TORSDAG 4. JULI

Gender outlaws med eklektisk og grænsesøgende take på postpunk

  • Torsdag nat 4. juli*
    01.45, Gloria

* Denne kunstner er del af torsdagsprogrammet. Koncerten starter kl. 01.45 natten mellem torsdag og fredag.

Konceptuel kunst, mediesatire og et forrygende musikalsk univers flyder sammen i cumgirl8’s fascinerende verden. De fire musikere med base i Brooklyn har både beskrevet sig selv som et kunstnerkollektiv og som en "sex-positive alien amoeba entity”.

De designer deres eget tøj og producerer et talkshow, og med rødder i punkens DIY-tilgang blæser de med deres musik og kunst til angreb på konforme kønsroller. Med en selverklæret position som “gender outlaws” fejrer de et queer og sexpositivt univers, samtidig med at de skaber tyk satire over mainstreammediernes kapitalisering på ikke mindst den kvindelige seksualitet. 

Musikalsk skaber cumgirl8 et flydende univers, hvor postpunkede guitarer, sfærisk shoegaze og pop forenes, og hvor der hentes inspiration i alt fra Suicide, The Slits og Cocteau Twins til B-52’s og Madonna. I 2023 blev bandet signet til legendariske 4AD, som udgav den forrygende EP phantasea pharm. I år har cumgirl8 annonceret deres debutalbum med den stærke single “glasshour”.

Til bandets koncerter går deres kunstneriske koncepter, spraglede outfits og forfriskende take på postpunken op i en højere enhed, hvilket man i dén grad kan se frem til, når de gæster Roskilde Festival med nyt materiale.